Jehlan Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Čas s rodinou na KysuciachOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Tyhle mi zůstanou. Nedivím se Ti,jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Tyhle plechové polárky mě hodně baví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) zase jsem si pořídil hodinky, kde není nic vidět vypouká sklíčka mě nepřestávají přitahovat. člověk nikdy předem neví, co se dozví. a taky v té zaoblenosti přetrvává nějak poeticky minulost. ďělá mi to asi dobře na duši nebo nevim asi mi to připomíná tenhle obraz se zrcadlem v němz je eyck Upraveno 17. července uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Dobré ráno. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Krásný den Všem 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Hrátky s řemínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Po dešti… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Na Tropicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července V 14. 7. 2024 v 10:21, Kid_A napsal: Setkani noudejtů Boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 57 minutami, KAL napsal: Boží diky:) za me nejlepsi longines v nabidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Nemám rád potápky a datumovky, ale furt musím zkoušet, co na tom vidíte 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července @Greenhornik ale dobry pokus, pekne potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 21 minutami, junior300 napsal: @Greenhornik ale dobry pokus, pekne potapky Ono to asi nebude tak horký, tohle jsou moje třetí potápky ve sbírce. Já to měl podobně s chronografama a už mám čtyři tyhlety vnitří zásady jsou k ničemu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se