orius Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Nový hodinky na ruku a hned jsem si mohl sáhnout na kozy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Matterhorn a MIDO 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 01/1972 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Dnes jeste vzpominkova a posledni na NATu. Sucho bylo takove, schly i olivy. Samozrejme i dnes je mam na ruce, ale u more nam to proste sluselo vic 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ganze woche Fugu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 6 hodinami, Vit napsal: Mnohem lepší než s tím červeným řemenem. před 2 hodinami, horskjan napsal: Vypadá to bezva, za mě také výrazně lépe než ten červený řemen... Přesně tak pánové,ten červený řemínek byl pouze přechodový a primárně byl určen na jiný kousek.Ale mě se to i tak líbí,jinak bych ho nenosilAle ta žlutá gumka už je mnohem lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Dnes něco z vlastního archivu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: DíkyTeď už to jsou fakticky letní hodinky Co je to za řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 22 minutami, Jeronimo napsal: Dnes něco z vlastního archivu. Tak ty jsou Jardo luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 3 minutami, Vorel napsal: Tak ty jsou Jardo luxusní Díky, kupoval jsem je od vnuka nějakého olomouckého velko statkáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Krásný den přeji VšemTo jsou prostě letňáky jak vyšité 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 6 hodinami, špelda66 napsal: 01/1972 Ty teda jedeš bomby. Tyhle jsou nadherny. Flyback? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna On 8/14/2024 at 9:27 PM, DarylVanHorne said: Asi mám vymknutý kotník, ale já mám skvělou náladu... Takze mozem gratulovat k novemu kusku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna No jo, už to tak vypadá Rok a půl jsem to vydržel, ale tomuhle kousků jsem nemohl odolat Zvlášť když mi manželka asi 3x řekla že jsou fakt pěkný a mám si je koupit. No na to se nedá říct NE 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Letni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) @DarylVanHorne mekota, nedokazes manzelke povedat nie ale fajnove su, gratulka Upraveno 15. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se