mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 48 minutami, Kupa54 napsal: Marceli, teď jsem někde v oblasti taurských Alp. Speciálně do Loštic se chystám už dlouho, ale čas je mocný vládce. Snad to brzy vyjde. Ještě máš před sebou mnoho roků krásného života,tak to dámeTož přeji příjemné cestováni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna (upraveno) před 1 hodinou, Gustaf napsal: To mopsíci čumí, jak to Seiko umí Mám sice hezčí barvu,ale jsou taky moc pěkné Upraveno 16. srpna uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Mám sice hezčí barvu,ale jsou taky moc pěkné Já váhal mezi těmito a modrými... jelikož to byl nákup na léto k vodě, tak jsme vzal oranzady. Navíc modré mám Uniony a černé Lonžíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1.2.3. Zkouška. 5 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Na ruku až po zkráceni tahu, ale hezky to kluci z Göteborgu udělali 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Podvečerní kultura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 32 minutami, Jeronimo napsal: 1.2.3. Zkouška. Pěkný kousekZa slevičku na domě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Právě teď, mlsoun1 napsal: Pěkný kousekZa slevičku na domě? Asi ne. Já jsem hodinkově saturovaný.. Možná bych nepohrdl nějakým vitamínem B na lítačku. Tyhle jsou jen příprava na focení, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Mantis religiosa a SLA023 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 30 minutami, Jeronimo napsal: Asi ne. Já jsem hodinkově saturovaný.. Možná bych nepohrdl nějakým vitamínem B na lítačku. Tyhle jsou jen příprava na focení, atd. Tak to jo,už jsem dopadl tak,že kdysi jsem se musel dovolit maminky a dnes manželky pro klid duše.Jak začala moc vidět do hodinek a jejich cen,tak má sledovací schopnosti.Ale nedávno mi říkala,ať se vykašlu na čekání na korunku a raději si koupím HH VC Overseas z CH24,že to stejně příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 23 minutami, shewcza napsal: Mantis religiosa a SLA023 Nádhera a taky miluje hodinky jak vidno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Tak to jo,už jsem dopadl tak,že kdysi jsem se musel dovolit maminky a dnes manželky pro klid duše.Jak začala moc vidět do hodinek a jejich cen,tak má sledovací schopnosti.Ale nedávno mi říkala,ať se vykašlu na čekání na korunku a raději si koupím HH VC Overseas z CH24,že to stejně příjde Manželka mi do ničeho naštěstí nekecá. Naopak já se chodím za ní chlubit jak když kočka dotáhne domů ulovenou myšku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Ještě máš před sebou mnoho roků krásného života,tak to dámeTož přeji příjemné cestováni Děkuji ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 4 minutami, Jeronimo napsal: Manželka mi do ničeho naštěstí nekecá. Naopak já se chodím za ní chlubit jak když kočka dotáhne domů ulovenou myšku Buď rádNaštěstí to mám jen s hodinkami.Ale zase musím říct,že jednou za čas nějaké ty hodinky od ní dostanu.Nedávno mi k výročí zakoupila ve starožitnictví krásné kapsáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 7 minutami, Kupa54 napsal: Děkuji ti Není za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Buď rádNaštěstí to mám jen s hodinkami.Ale zase musím říct,že jednou za čas nějaké ty hodinky od ní dostanu.Nedávno mi k výročí zakoupila ve starožitnictví krásné kapsáče No, tak tohle by zase moje manželka neudělala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 4 dílky dole a sedí parádně. Za čapku hrušek spousta muziky 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 8 minutami, Jeronimo napsal: No, tak tohle by zase moje manželka neudělala Nezakřikni toJednou to třeba příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Luzern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se