chief Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 “G” symbol Time synced overnight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 19:43, Kostra napsal: Víc v přirozeném prostředí už dnes asi být nemohly (Eisriesenwelt- prý největší ledová jeskyně na světě) Tam jsem před pár lety byl a je to úchvatné a tvoje fota potěšila oživením vzpomínek - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 (upraveno) Dobré ráno všem. Stále na vlně US hodinek, od včerejška tyhle PS: kdo najde 3 chyby? Upraveno 27. srpna 2024 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Dobré ráno z rachoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Luminor Chronograph 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Kafe musi byt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 První letošní úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 13 minutami, ATOM napsal: Kafe musi byt Vidím to stejně ️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Dneska opět jednu hodinu supluje pan Longines za pana Tudora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 praha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Ostatní kousky už několik měsíců jen smutně koukají z hodinkovnice.... pořád na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 V 25. 8. 2024 v 11:45, mlsoun1 napsal: Jsou šik,ač mě se více líbí ty zelenéAle jedny hodinky také mít nemohu a mám jich po vice.Ale již léta a ty jsou již stálicemi v mé skromné stájiTakže jednou příjdou i ty vyvolené-lunetové. V 25. 8. 2024 v 13:26, ATOM napsal: Nadherne hodinky a me naopak oku lahodi na nich nejvic tahle barva Díky Měl jsem s @Lukyn77 vyměněné na týden jeho zelené SARB017 a on tyhle moje "Glaciery" a chvíli jsem i uvažoval, že si zelené přikoupím. Ale už mě to pustilo, čím déle mám ty své, tím jsem s nimi spokojenější a mít dvoje podobné by přinášelo jen "trápení", které vzít a špatný pocit ze zanedbávání těch druhých... Tyhle "Glaciery" si myslím, že jsou trochu univerzálnější a takové lehce "formálnější" než SARB017. A po té výměně jsme se i oba na tom shodli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 2 minutami, horskjan napsal: Díky Měl jsem s @Lukyn77 vyměněné na týden jeho zelené SARB017 a on tyhle moje "Glaciery" a chvíli jsem i uvažoval, že si zelené přikoupím. Ale už mě to pustilo, čím déle mám ty své, tím jsem s nimi spokojenější a mít dvoje podobné by přinášelo jen "trápení", které vzít a špatný pocit ze zanedbávání těch druhých... Tyhle "Glaciery" si myslím, že jsou trochu univerzálnější a takové lehce "formálnější" než SARB017. A po té výměně jsme se i oba na tom shodli... Ono tomu formálnějšímu výrazu přispívá i to žubilí. Jsou nádherné. Já jsem teď v zajetí zelenáčů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 19 hodinami, FiXilVer napsal: Okolo Mývatnu to mám hodně rád... Předchozí Dettifoss a Hverir také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 1 minutou, Kupa54 napsal: Ono tomu formálnějšímu výrazu přispívá i to žubilí. Jsou nádherné. Jasné, to určitě, ale já mám z nich podobný dojem i na origo oysteru, který k nim také mám... Hodně, myslím, dělá ta "umírněnější" kombinace stříbrné a té tlumené kovově modré na číselníku. Zelenáče skvělé, moje případně další volba z Alpinistů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 14 hodinami, Waya03 napsal: Nojo nějak se nám ta Alpinistí řada rozrostla. Když jsem tu na Chronomagu začínal, tak prakticky jediný co se prodávaly nový (z JPN) byly klasika zelený SARB017 (a taky jsem si je tehdy koupil od Higuchiho za nějakých 7-8t se vším všudy). No jo, je to tak, zdá se... Já bohužel objevil krásu Alpinistů až teď později, ale o to víc si jich užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 30 minutami, horskjan napsal: Tyhle "Glaciery" si myslím, že jsou trochu univerzálnější a takové lehce "formálnější" než SARB017. A po té výměně jsme se i oba na tom shodli... Presne to mi prislo na mysl. Zdaji se mi univerzalnejsi. Nicmene oboje jsou moc fajn. Jsou to takove jednoduche a velice funkcni hodinky. A veci jednoduche jsou spolehlive 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 (upraveno) před 4 hodinami, R4B4 napsal: První letošní úlovek. Kde rostou? My byli o víkendu jižní Plzeňsko a jen sucho, ani prašivka, teda kromě krávy, která bylo ve smrčinách Upraveno 27. srpna 2024 uživatelem Moty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se