Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1981

• Akam

1425

• Vit

1185

• Kid_A

919

V 23. 8. 2024 v 19:43, Kostra napsal:

Víc v přirozeném prostředí už dnes asi být nemohly (Eisriesenwelt- prý největší ledová jeskyně na světě)
8328fe1c4d31982508bde79d74c8224c.jpg

Tam jsem před pár lety byl a je to úchvatné a tvoje fota potěšila oživením vzpomínek - díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 8. 2024 v 11:45, mlsoun1 napsal:

Jsou šik,ač mě se více líbí ty zelené😞Ale jedny hodinky také mít nemohu a mám jich po vice.Ale již léta a ty jsou již stálicemi v mé skromné stáji😃Takže jednou příjdou i ty vyvolené-lunetové.

V 25. 8. 2024 v 13:26, ATOM napsal:

Nadherne hodinky a me naopak oku lahodi na nich nejvic tahle barva :)

Díky 👍

Měl jsem s @Lukyn77 vyměněné na týden jeho zelené SARB017 a on tyhle moje "Glaciery" a chvíli jsem i uvažoval, že si zelené přikoupím. Ale už mě to pustilo, čím déle mám ty své, tím jsem s nimi spokojenější a mít dvoje podobné by přinášelo jen "trápení", které vzít a špatný pocit ze zanedbávání těch druhých... 😉

Tyhle "Glaciery" si myslím, že jsou trochu univerzálnější a takové lehce "formálnější" než SARB017. A po té výměně jsme se i oba na tom shodli...

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, horskjan napsal:

Díky 👍

Měl jsem s @Lukyn77 vyměněné na týden jeho zelené SARB017 a on tyhle moje "Glaciery" a chvíli jsem i uvažoval, že si zelené přikoupím. Ale už mě to pustilo, čím déle mám ty své, tím jsem s nimi spokojenější a mít dvoje podobné by přinášelo jen "trápení", které vzít a špatný pocit ze zanedbávání těch druhých... 😉

Tyhle "Glaciery" si myslím, že jsou trochu univerzálnější a takové lehce "formálnější" než SARB017. A po té výměně jsme se i oba na tom shodli...

Ono tomu formálnějšímu výrazu přispívá i to žubilí. Jsou nádherné.

Já jsem teď v zajetí zelenáčů.

17247533765333882387831389218183.jpg

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Kupa54 napsal:

Ono tomu formálnějšímu výrazu přispívá i to žubilí. Jsou nádherné.

Jasné, to určitě, ale já mám z nich podobný dojem i na origo oysteru, který k nim také mám... Hodně, myslím, dělá ta "umírněnější" kombinace stříbrné a té tlumené kovově modré na číselníku.

Zelenáče skvělé, moje případně další volba z Alpinistů... 👍

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Waya03 napsal:

Nojo nějak se nám ta Alpinistí řada rozrostla. Když jsem tu na Chronomagu začínal, tak prakticky jediný co se prodávaly nový (z JPN) byly klasika zelený SARB017 (a taky jsem si je tehdy koupil od Higuchiho za nějakých 7-8t se vším všudy).

No jo, je to tak, zdá se... Já bohužel objevil krásu Alpinistů až teď později, ale o to víc si jich užívám 😉

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, horskjan napsal:

Presne to mi prislo na mysl. Zdaji se mi univerzalnejsi. Nicmene oboje jsou moc fajn. Jsou to takove jednoduche a velice funkcni hodinky. A veci jednoduche jsou spolehlive :)

A0866157-9DB8-42D3-9D90-5DBA9883D612-55163-0000261DEC3BCA67.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, R4B4 napsal:

První letošní úlovek.👍

20240827_074159.jpg

Kde rostou? My byli o víkendu jižní Plzeňsko a jen sucho, ani prašivka, teda kromě krávy, která bylo ve smrčinách

image.png.67123dda5305a00f55fe3fb77917e90d.png

Upraveno uživatelem Moty
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...