horskjan Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 46 minutami, Moty napsal: je fakt jak maj okraje tmavý, tak ta čitelnost bude v pohodě Úplně stejnou barevnou kombinaci jsem měl na Eterna KonTiki a čitelnost byla skvělá - právě díky tomu kontrastu modřených ruček a indexů proti světlému číselníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Prcky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Bylo na čase zvednout si náladu a sáhnout po nejnovějším přírůstku. Jsou boží 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Prej mam chodit bosej venku, dobrý to je musim říct 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna (upraveno) K vrtání příklepem do panelu jsou ideálním společníkem g-shocky Upraveno 28. srpna uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Těmito malými nenápadnými hodinkami začal můj chronobundus. Mám je asi 9 let, dokonce jsem je tu jednou blbec neuváženě prodal a pak složitě sháněl zpátky. Teď už jsou nafurt 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Proč ne . Co pivo v UH či Staráku !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Na večerní výlet návrat k Ham (už i seřízené ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna (upraveno) Rýchlovlaky nového prírastku Upraveno 28. srpna uživatelem actionman1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Malý výlet na rozhlednu z chlastací chaty. Prázdniny jsou fajn:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Před hodinou, childe napsal: společníkem g-shocky já myslim, ze jsou ideální na ledasco jejich citelnost + váha + funkce - a to vse v malém tele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Před hodinou, bohus76 napsal: Proč ne . Co pivo v UH či Staráku !? No proc ne pristi vikend tam jsem (pa-ne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 49 minutami, Kostra napsal: Malý výlet na rozhlednu z chlastací chaty. Prázdniny jsou fajn:-) Dalimilova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se