Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

oncídko se chystá na rozbalení svých předností...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 72,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2497

• Vit

1535

• kaktusář

1462

• Akam

1439

Odesláno
před 6 minutami, Akam napsal:

Fajné! 👌

Děkuji. 🙏 Na ten ciferník se stále nemohu vynadívat. Je škoda té datumovky. Kdyby tam nebyla, jsou pro mě dokonalé.

Odesláno
před 58 minutami, ATOM napsal:

Tez baterka

Ty CWC prostě mají něco do sebe. V jednoduchosti je krása a u nich to platí 100%. Jedině co mi na nich trochu vadí je WR jen 50 m. Ale i tak vypadají více než dobře 👍

Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, childe napsal:

Ty CWC prostě mají něco do sebe. V jednoduchosti je krása a u nich to platí 100%. Jedině co mi na nich trochu vadí je WR jen 50 m. Ale i tak vypadají více než dobře 👍

Nene, tohle je model s tlustym krasne jemne vypouklym safirem s vnitrnim AR a WR 200m. I v navodu k nim stoji "na vsechny druhy vodnich sportu vcetne potapeni" :)

A jinak souhlasim. V jednoduchosti je sila. Tohle jsou hodinky presne podle meho gusta.

Kdyby mely 50m, tak na ne ani ten gumovy nato strap vlastne nepotrebuji. :)

Upraveno uživatelem ATOM
  • Like 1
Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, kaktusář napsal:

oncídko se chystá

👌🏻 i to nato vypada dobre.

Ja jsem zase podlehl prodejni sekci 🤦🏼‍♂️ Tenhle downsizing (33mm) me fakt moc pobavil. Na zivo vypadaji jeste lip nez na fotkach (jen uz sem zase stacil vystridat nekolik reminku 😁- zatim vede jesterka)

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...