Corvus corone corone Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 1 hodinou, Pivas napsal: Ten cifernik je fakt povedeny. Ty vypadaj fuckt skvěle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dnes Orient s kalendářem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října @bluman @mlsoun1 experimentů již bylo dosti, doba pokusů skončila a je tu návrat ke cappuccinu 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října ja stále FC Highlife 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 38 minutami, childe napsal: @bluman @mlsoun1 experimentů již bylo dosti, doba pokusů skončila a je tu návrat ke cappuccinu ajeto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Dnes na skúšobných jazdách v teréne na elektrických MB GOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V 14. 10. 2024 v 14:59, spiderer napsal: Peta M - paradni, Santosy jsou moc hezky! Díky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Pohodlíčko neskutečné 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října @baza- Paradni. Jak je hodnotis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 43 minutami, Pivas napsal: @baza- Paradni. Jak je hodnotis? Díky. Mám je druhý den, tak na hodnocení je možná brzo. Zpracování perfektní, strojek nádhera. Je to kus hodinek, ale na ruce mi sedí perfektně. Chystám se je dát na černý textilní pásek, plánuju s nimi delší společnou budoucnost Nějak mi nejdou dobře vyfotit, v reálu to je pecka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října takže jak klesla účinnost propofolu, tak se ztrácela ochota nechat gs ve výměnném vlákně a pomalu se proměnila v nadšení z "nových" hodinek, ještě jak jsem je kvůli fotkám do vlákna naleštil, tak jsem si uvědomil, že jsou to vlastně neskutečně krásné hodinky a že jsem totál kokot, že jsem je chtěl dát pryč. čili hodinky zůstávají doma a prožíváme druhou lásku... a teď je otázka, co bude až se zítra probudím, ha ha dárek od @childe se velmi osvědčil! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 2 minutami, kaktusář napsal: takže jak klesla účinnost propofolu, tak se ztrácela ochota nechat gs ve výměnném vlákně a pomalu se proměnila v nadšení z "nových" hodinek, ještě jak jsem je kvůli fotkám do vlákna naleštil, tak jsem si uvědomil, že jsou to vlastně neskutečně krásné hodinky a že jsem totál kokot, že jsem je chtěl dát pryč. čili hodinky zůstávají doma a prožíváme druhou lásku... a teď je otázka, co bude až se zítra probudím, ha ha dárek od @childe se velmi osvědčil! a děkuji mistru von @mlsoun1, který mě zas donutil leštit, ha ha. protože zásadně neleštím čili jeden kolega mi koupí leštěnec a druhej mě donutí leštit... fórum je zkrátka zdroj nekonečné radosti a dobrodružství!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Šturmanskie, 31659 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října chcelo by to zmenu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Už v teplákách 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 1 minutou, geometr napsal: Už v teplákách A kolik let natvrdo jsi dostal? Určitě to bude za nějaký chrono trestný čin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se