Postal80 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Klasika Steve Dobre rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. v zelené. Pěkný začátek týdne všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 15 hodinami, Adamsson napsal: Origo guma je naprosto super!!! Asi jsem zatím lepší nezažil. Mám gumu na Br Super 42mm, ale subjektivně mi prijde Omega lepší. Tohle není origo, ale Crafter blue, která je podle mě lepší než origo, protože je až v pouzdru
Adamsson Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 17 minutami, Moty napsal: Tohle není origo, ale Crafter blue, která je podle mě lepší než origo, protože je až v pouzdru Asi jsme si nerozuměli. Myslel jsem, že chceš SM42mm ve střipbře. A origo guma u SM jde taky až k pouzdru.
Franklin Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Dneska jsem je chtěl vyměnit za jiný rolby, ale nějak se jim nechce z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Mám RADOst Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Taky má radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 ORIS Big Crown v pracovnim procesu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 59 minutami, M-72 napsal: Taky má radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou proste krásný!:)
Vit Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 LUM TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 11 hodinami, Postal80 napsal: Klasika Steve Dobre rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Včera, dnes, zítra, pozítří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Jojo, ešče třeba In Flames... cesta pak rychlejc ubíhá [emoji6] Tvrdá doba si žádá tvrdou muziku...a tvrdou kvalitu
Toams Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Foto sice není dnešní, ale na ruce poslední dny stále a konečně mi už říkají pane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Mám je hodně rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 A stále mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se