M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 54 minutami, patprom napsal: Tvrdá doba si žádá tvrdou muziku...a tvrdou kvalitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čau Paťo, jde vidět , že ženě je chladněji u nás je taky chladno já dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 1 minutou, M3maniac napsal: Čau Paťo, jde vidět , že ženě je chladněji u nás je taky chladno já dnes takto. No tak to vždycky a všem ženám, ne? Mobil stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Barvy podzimu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 C9 Harrison Small Second SH21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Kámo já nevím, vše dookola mě sere ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 A oni chtějí ať nás to sere .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 @patprom - s muzikou a dobou máš recht! Já se přiznám, že jsem dnes otáčel PL s rádiem Impuls... ;( ostuda!!, @M3maniac - René vyděržaj! Bude hůř! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 59 minutami, Locky napsal: Foto sice není dnešní, ale na ruce poslední dny stále a konečně mi už říkají pane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Panečku, to je ciferníček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 9 minutami, LovecK napsal: @patprom - s muzikou a dobou máš recht! Já se přiznám, že jsem dnes otáčel PL s rádiem Impuls... ;( ostuda!!, @M3maniac - René vyděržaj! Bude hůř! Omlouvám se za sentiment slivovice kterou jsem dnes vypil! Vím že bude hůř a jsem připravenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Omlouvám se za sentiment slivovice kterou jsem dnes vypil! Vím že bude hůř a jsem připravenej LovecK: Impuls? No teda, asi tě budu muset poučit ;-)M3maniac: bezva, ty si chlastáš a já tady dohlížím na správnost a úpravu domácích úkolů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Domácí úkoly jsem řešil před dvaceti lety dnes bych to asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Domácí úkoly jsem řešil před dvaceti lety dnes bych to asi nedal.No tak lehká práce to není a chvílema se cítím jako pablb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Ty GS luxus cifr, klobouček já klasika na furt #seikoskx009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Před hodinou, patprom napsal: No tak lehká práce to není a chvílema se cítím jako pablb Pověř tím ženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Pověř tím ženu Poctivě se střídáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 3 hodinami, Sphinxx napsal: Mám je hodně rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dejve, parádní kombinace s tím žlutým řemenem! Tohle jsou skvěle nositelné hodinky na každý den - a člověk o ně nemá tolik strach . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 @Radek Cigi: Přesně tak, jako Tvoje PADI. Každopádně děkuji pěkně, jsou ultrapohodlné mimo jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 47 minutami, patprom napsal: Poctivě se střídáme Taky je poctivě střídám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se