Pheon Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Mě se dcera vysmála, když sem si chtěl červený conversky koupit, prej sem na to už starejTak záleží na kolik se cítíš Mě do toho ještě dcera nekeca Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 2 hodinami, Moty napsal: Mě se dcera vysmála, když sem si chtěl červený conversky koupit, prej sem na to už starej No na futuramu taky Já dnes sekal trávu v primkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 2 hodinami, Moty napsal: Mě se dcera vysmála, když sem si chtěl červený conversky koupit, prej sem na to už starej No na futuramu taky Já dnes sekal trávu v primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 3 hodinami, Moty napsal: Mě se dcera vysmála, když sem si chtěl červený conversky koupit, prej sem na to už starej Len do toho.... ja som stary a aj tak ich mam celu zbierku... zlte, oranzove, modre, zelene, ake chces... asi 15 parov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 9 hodinami, Adamsson napsal: Ty jsou heeeezkyyyý! No, původně jsem je kupoval "jen tak, na zkoušku" ale je z toho velká láska. Vážně super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 1 hodinou, Pheon napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vítej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Po dlouhé době oranžády na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Trochu starší fotka, ale sluníčko jim dělá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 #seikoskx009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 (upraveno) před 4 hodinami, prischera napsal: dneska jedu na vintage vlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný hodinky i řemen.. Povedená kombinace Dneska po šichtě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 18 minutami, Axel napsal: Pěkný hodinky i řemen.. Povedená kombinace Dneska po šichtě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co taky v úterý jinýho Peknej řemen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 44 minutami, HondzaX napsal: No, původně jsem je kupoval "jen tak, na zkoušku" ale je z toho velká láska. Vážně super hodinky Čím víc na ne koukám, tím víc se mi zdá, že něco takovýho fakt potřebuju! Pohodlný? Uvažoval jsi ještě nad nějakou alternativou? Já bych docela užil nějakej univ. kousek na všední den. Měl jsem do nedávná první SM 007 Quatrz..a někde jsem je potratil v. Lese. Byly hrozně otlučený a poškrabaný, ale miloval jsem je! Koukám po Mido 600m, Sinn 556, Seiko SPB151, jetý BB41 heritage.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 2 hodinami, M3maniac napsal: No na futuramu taky Já dnes sekal trávu v primkách. Prdlajs, Futurama je nejvíc nejlepší seriál:-DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Jasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 V hokně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 @Otzi dobrý místo, kolik lidí odsud jsi tam potkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Pěkný hodinky i řemen.. Povedená kombinace Dneska po šichtě.. Dík, Zrnič umí Moony jsou samožrejmě nej, ale já si vystačím i s mini pandou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 5 hodinami, bandicoot napsal: @Otzi dobrý místo, kolik lidí odsud jsi tam potkal? Cože? To není naše klubovna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Dělám si legraci, toto je VIP Pražské sekce. Plzeňáci mají Dobřany. Ale máš dobrý oko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se