bluman Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna On 1/11/2025 at 3:07 AM, Lennousek said: Ahoj, jsou krasny! Jaka je ref.? Díky Diky , je to SARA015. Jedny rovnake, uplne nove, na predaj tu 2
Postal80 Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna před 39 minutami, Vit napsal: Orient WorldTimer Já nechci vyryvat, ale nechybí tam ještě něco?
Vit Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 7 hodinami, Postal80 napsal: Já nechci vyryvat, ale nechybí tam ještě něco? Sekundovka je tu (modré šipky). Díky dlouhé expozici je pořádně vidět jen její střed. 1
Postal80 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 43 minutami, Vit napsal: Sekundovka je tu (modré šipky). Díky dlouhé expozici je pořádně vidět jen její střed. Jo tak takhle fotit - dlouhá expozice a spol - jsem nikdy neuměl..
ATOM Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna malo spanku, takze hodne kafe a citelne hodinky 1 1
busmaker Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Hodinky s příběhem. Původní majitel je nosil snad celý život, vzpomínám a pokračuji v odkazu. 2 1
Tezafishing Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Dnes malinko změna, ale hodinky s příběhem 4 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se