bluman Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 11. 1. 2025 v 2:07, Lennousek napsal: Ahoj, jsou krasny! Jaka je ref.? Díky Rozšířit Diky , je to SARA015. Jedny rovnake, uplne nove, na predaj tu 2
Postal80 Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 26. 1. 2025 v 22:09, Vit napsal: Orient WorldTimer Rozšířit Já nechci vyryvat, ale nechybí tam ještě něco?
Vit Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna V 26. 1. 2025 v 22:50, Postal80 napsal: Já nechci vyryvat, ale nechybí tam ještě něco? Rozšířit Sekundovka je tu (modré šipky). Díky dlouhé expozici je pořádně vidět jen její střed. 1
Postal80 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna V 27. 1. 2025 v 5:56, Vit napsal: Sekundovka je tu (modré šipky). Díky dlouhé expozici je pořádně vidět jen její střed. Rozšířit Jo tak takhle fotit - dlouhá expozice a spol - jsem nikdy neuměl..
ATOM Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna malo spanku, takze hodne kafe a citelne hodinky 1 1
busmaker Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Hodinky s příběhem. Původní majitel je nosil snad celý život, vzpomínám a pokračuji v odkazu. 2 1
Tezafishing Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Dnes malinko změna, ale hodinky s příběhem 4 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se