DarylVanHorne Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Po dlouhé době jsem je včera dál na ruku a koukám, že něco je jinak. Sluníčko vytáhlo barvy a zvýraznilo kontrast nejen mezi leštěnými a broušenými plochami, ale bohužel i mezi barvou pouzdra a lunety. Špatně se to fotí, ale luneta přišla o ten růžový odstín a nyní je víc do žluta. Na spodní část lunety, kde se pojí s pouzdrem je vidět "zbytek" růžové a tam, kde je luneta skosená, tam je už čistě žlutá. Tak dnes nálada na prd, protože jak o tom vím, musím na to o to víc koukat. 1
OndraPod Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Potvory nechtějí vůbec spolupracovat 4 1 1
BrunoK Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Vonku chčije, tak aspoň takto pri ohníčkuOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 4
Jiří Sedlák Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 7 hodinami, Radek124 napsal: @financ Jako ne že bych neměl co na ruku, po pořízení Snowflake jsem si namlouval totéž co Ty po dnešní STK - no a kde je dnes jejich ladně plovoucí modré vteřinovce konec? Nicméně shodou okolností právě dnes mi za ně dorazil odpustek... Nějaké první dojmy? Vidím, že na první pohled se neztratí ani v mnohém dražší konkurenci. 2
Radek124 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 9 minutami, Jiří Sedlák napsal: Nějaké první dojmy? Vidím, že na první pohled se neztratí ani v mnohém dražší konkurenci. Viz mini-recenze v chlubírně 1
Kupa54 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 23 minutami, kaktusář napsal: Opravdu, ale opravdu skvělá fotka
kaktusář Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 25 minutami, Kupa54 napsal: Opravdu, ale opravdu skvělá fotka děkuji
Borra Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Chčije, ale psi to neřešej, takže jsem jit musel… 2
horskjan Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Dlouhodobý sen se změnil v realitu, už 5 týdnů na ruce a spokojenost je čím dál větší... Nenosím nic jiného a mám pocit, že ani nic jiného nepotřebuji... 7 7
Borra Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 1 minutou, horskjan napsal: Dlouhodobý sen se změnil v realitu, už 5 týdnů na ruce a spokojenost je čím dál větší... Nenosím nic jiného a mám pocit, že ani nic jiného nepotřebuji... Gratuluji, jsou krásný!
Filip eM Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Tyhle wardy mě nepřestanou nikdy bavit... Léto, voda a šup je na gumu 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se