DarylVanHorne Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Ja vím, je to hrozný, zase ty plastový Casio. Ale, když ony jsou fakt boží 2
FantasticFabio Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 23 minutami, vraby napsal: Florenc 13:02 Ježiš tysou ! Jakože hustopřísežněmegaděsne okouzlující až krásný ! Závidim !!!!
varjag Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Dneska dorazil kus po kterém jsem dlouho koukal. Luneta z oceli z Titanicu. Ta hra svetla na ručkách a indexech je velká paráda. 9 1
ATOM Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 1 hodinou, Ivanhoe34 napsal: Skvele, ta biela je zaujimava na military hodinkach ktore su vacsinou cierne... a ten nato umyvas casto? mas ich viac? ja to stale menim a umyvam Dnes kazdodenna kontrola chodu... na +10s oproti presnemu som ich naposledny nastavil 4.7. a dnes po 10 dnoch... kazdy den ich kontrolujem a vzdy tento vysledok, po 2 mesiacoch co ich mam... som zvedavy ako sa to bude vyvijat casom... Dekuji No ja je, abych pravdu rekl, jako military az zas tak neberu, ale spis jako takove sportovni hodinky na vsechno. Remen obcas vyperu, ted v lete castej, tak jednou do tydne. Pres noc uschne rano nasadim. 1
Ivanhoe34 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Před hodinou, ATOM napsal: Dekuji No ja je, abych pravdu rekl, jako military az zas tak neberu, ale spis jako takove sportovni hodinky na vsechno. Remen obcas vyperu, ted v lete castej, tak jednou do tydne. Pres noc uschne rano nasadim. jasne, kazdodenky, ale nie otloukanky, ja to tak mam tiez s tymi mojimi ale remienkov mam hodne a podchvilou ich menim... a periem casto 4
ZH6 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 1 hodinou, varjag napsal: Dneska dorazil kus po kterém jsem dlouho koukal. Luneta z oceli z Titanicu. Ta hra svetla na ručkách a indexech je velká paráda. Wow a pouzdro je z čeho? Vypadá to hodně zajímavě
vraby Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Ježiš tysou ! Jakože hustopřísežněmegaděsne okouzlující až krásný ! Závidim !!!! Děkuji Takové levnější Aqua Terra 1
ZH6 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 20 minutami, Ivanhoe34 napsal: jasne, kazdodenky, ale nie otloukanky, ja to tak mam tiez s tymi mojimi ale remienkov mam hodne a podchvilou ich menim... a periem casto Vypadají nádherně! Kde se dají sehnat? Koukal jsem na to a našel jsem jen nějaké obchody v Austrálii.
Gustaf Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Stránku 3000 nemůžu zmeškat Dost bylo auta... z práce na pohodu sockou 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 59 minutami, ZH6 napsal: Vypadají nádherně! Kde se dají sehnat? Koukal jsem na to a našel jsem jen nějaké obchody v Austrálii. Sem je určitě vozí třeba Chronoshop. 1 1
varjag Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 1 hodinou, ZH6 napsal: Wow a pouzdro je z čeho? Vypadá to hodně zajímavě Ocelové, s PVD
warann Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července (upraveno) před 1 hodinou, ZH6 napsal: Vypadají nádherně! Kde se dají sehnat? Koukal jsem na to a našel jsem jen nějaké obchody v Austrálii. Ze by? https://www.chronoshop.cz/hanhart-pioneer-preventor-hd12-blue Upraveno 14. července uživatelem warann 2
patprom Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Japonská kvalita od Briana Maye a jubilejní příspěvek 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se