mlsoun1 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu před 5 minutami, Roman85 napsal: Mám tyhle a ještě Pelagosy LHD a ještě pár dalších "potřebuju", beru to jako vtípek. Tudor je jedna z mých nej značek Nepochopil jsem toAle to je super,že to tak cítíš
Kupa54 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Dobré poledne. Blbě jsem nastavil datum. Ach ta lenost 8 1
Gustaf Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu čekačka s B&M před zkušebníma kabinkama 6 1
Lukáš3 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Jedná nová masivní stavbička (datum jsem moc neřešil ) 3 1
ATOM Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Furt jakasi praca...kazdopadne retezova aku je vyborna vec. Hezkou sobotu vsem. 5 1
gathis Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu (upraveno) Na motorku beru jenom digi Upraveno 1. listopadu uživatelem gathis 3
Arthur N. Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu (upraveno) po prochazce s malickou odmena, po dlouhy dobe pivko na zahradce a jsem tady sam, tak relax Upraveno 1. listopadu uživatelem Arthur N. zapomnel jsem vlozit foto 6
ladvach Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu před 4 minutami, Arthur N. napsal: po prochazce s malickou odmena, po dlouhy dobe pivko na zahradce a jsem tady sam, tak relax Gambac jsem měl moc rád. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se