Hector_24 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 před 5 minutami, Roman85 napsal: Mám tyhle a ještě Pelagosy LHD a ještě pár dalších "potřebuju", beru to jako vtípek. Tudor je jedna z mých nej značek Nepochopil jsem toAle to je super,že to tak cítíš
Tomak Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Podzimní zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
AKUC Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Alpinist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Dobré poledne. Blbě jsem nastavil datum. Ach ta lenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Jedna ze hřbitova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 čekačka s B&M před zkušebníma kabinkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Lukáš3 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Jedná nová masivní stavbička (datum jsem moc neřešil ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
ATOM Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Furt jakasi praca...kazdopadne retezova aku je vyborna vec. Hezkou sobotu vsem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Divers Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Filip eM Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Ondřejník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
jenik77 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 krasa pilotni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Arthur N. Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Klub300 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 První listopadovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
gathis Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 (upraveno) Na motorku beru jenom digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2025 uživatelem gathis 3
Vortex-Tempus Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Tomak Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
ladvach Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Už jedem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Arthur N. Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 (upraveno) po prochazce s malickou odmena, po dlouhy dobe pivko na zahradce a jsem tady sam, tak relax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2025 uživatelem Arthur N. zapomnel jsem vlozit foto 6
ladvach Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 před 4 minutami, Arthur N. napsal: po prochazce s malickou odmena, po dlouhy dobe pivko na zahradce a jsem tady sam, tak relax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gambac jsem měl moc rád. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se