nazdarhodiny Odesláno středa v 11:21 Nahlásit Odesláno středa v 11:21 brutalnich 46mm, ale na ruce me pokazdy prekvapi, jak prijemne se to nosi. Mam od JR jeste Diverscopy, a je to taky parada. Tehle fy je skoda 13 2
tikzot Odesláno středa v 11:49 Nahlásit Odesláno středa v 11:49 Tyhle Pepsi maj fakt super twist, baví mě mega✌ 5 1 1
ladvach Odesláno středa v 12:02 Nahlásit Odesláno středa v 12:02 Odezírání je někdy horší. Ne vždy jsou cementové. 5
323GT Odesláno středa v 12:15 Nahlásit Odesláno středa v 12:15 před 49 minutami, nazdarhodiny napsal: brutalnich 46mm, ale na ruce me pokazdy prekvapi, jak prijemne se to nosi. Mam od JR jeste Diverscopy, a je to taky parada. Tehle fy je skoda Pěkné. Měl jsem modré Diverscopy na tahu a jak říkáš, na svou "papírovou" velikost se nosily velmi pohodlně. Navíc vynikající zpracování. 1
Vlcak Odesláno středa v 14:39 Nahlásit Odesláno středa v 14:39 Jasně, že mé Speedmastery by k dnešnímu outfitu seděly líp, ale holt jsem nechal na ruce Seamastery. A ten řemen s těmi rukavicemi celkem ladí 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se