Jeronimo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Po iX letech jsem dal na Suby poprvé řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 4 minutami, Jeronimo napsal: Po iX letech jsem dal na Suby poprvé řemen. A pocity?? Muzes prosim pridat par detalnejsich fotek. Tohle me zajima! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Hodinky na denní nošení si bez tahu neumím představit, jenže obědvej tři roky v kuse řízek.... Co gulášek? Ten je taky fajn. Přes zimu prostě preferuji víc řemeny. Nějaké fotky udělám, ale dnes to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Nevypadá to špatně.To je racing řemen?Dej to prosím více na světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Zkusím něco bliknout zítra když bude chvilka. Je to ala racing od Honzy/Anela. Už ho mám drahnou dobu. Je hezky vyšisovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Mě se potápky na kůži líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Jojo. Já mám navíc rád ten vintage look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 RVHP: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Jojo. Já mám navíc rád ten vintage look. Je nádhernej,povedl se mu a těm hodinkám fakt sekne.Ale ty fotky uvítám a určitě nejenom Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Fotka na umělém světle je děsná,ale dnes přišel řemen od R4B4 a jsem na výsost spokojen.Roberte díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Moc pěkné, to jsou S-matic dark blue? Kdyžtak sem hoď víc fotek Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Dneska v hokně stařičké chronobaterky a kupodivu šlapou stále na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 @Jenkiz - mas pravdu jsou to maticy, nechci to tu moc plevelit,tak alespoň jednu. @ondrejm- krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 2 hodinami, ondrejm napsal: Jedny z nejkrásnějších hodinek zde.Zenith fakt umí.A hlavně průhled na stroje,ou,ou,ou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 #hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 @Akam perfektna fotka, vlastne ako vzdy.. "sunkove" kukucky su tiez pecka.. ja dnes, prekvapivo totok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Dneska želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 před 13 hodinami, mlsoun1 napsal: Je nádhernej,povedl se mu a těm hodinkám fakt sekne.Ale ty fotky uvítám a určitě nejenom Já Tak jedna rychlofotka. Před hodinou, Akam napsal: #hamilton To není vůbec špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Jarku, ruční nátah, malé a bez datumu, to je pro mě ideál řemen máš dobrý, ale ten tah si ještě pamatuju, jak mě pohladil po duši ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se