Vit Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 25 minutami, mlsoun1 napsal: Nevím proč,ale Zenith se mi líbí čím dál více.Tyto a s tím průhledem na stroj.Ty Tvé fota mě dostávají do kolen +1 (ty detaily povrchu pouzdra v prodejním vlákně jsou fantastické) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Já zvonilky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 3 hodinami, Sphinxx napsal: Krásný Chronomaty, ten big-date se jim povedl. Já dnes EP Díky moc, právě kvůli němu jsem je chtěl. A jak už tu psali ostatní, na ty tvé Zenithy jsem se nejednou podíval do prodejního vlákna. Nádherné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Mark XII na tahu jsou proste eňo ňuňo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Euforia pretrvava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Nevím proč,ale Zenith se mi líbí čím dál více.Tyto a s tím průhledem na stroj.Ty Tvé fota mě dostávají do kolen před 2 hodinami, Vit napsal: +1 (ty detaily povrchu pouzdra v prodejním vlákně jsou fantastické) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Já zvonilky: před 18 minutami, DaveSty napsal: A jak už tu psali ostatní, na ty tvé Zenithy jsem se nejednou podíval do prodejního vlákna. Nádherné fotky Děkuji pánové, jsem rád, že se vám líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Já Ti taky děkuji,Davide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Vysočina a géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Konecne toceny piivo, po asi dvou mesicich. Mnam ho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Zapaplaný Milgy, i rukáv teď vidím, není čas na stajling... ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 SPM BA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Tak změna, na ruku se připravily flightmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 #hamilton zatím baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Poslední ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Dnes mám na ruce nádhernýho varana od 09freds... Vymejšlel jsem i další exotický řemeny, a už z toho nic nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Nemám ještě nasazen na hodinkách,ale Henryk mi udělal tohoto krasavce,než se šel léčit.Krásná práce,pěkně měkoučký.Bude chybět a to nejenom jako řemenář,ale i jako člověk a jeden z nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Dneska opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Mark XII na tahu jsou proste eňo ňuňo.Ze ty nas jenom tak zkousis, jestli jsme ve strehu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 No ja si taky rikal co tim sleduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Včerejší větrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se