brownwld Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Tohle me proste bavi.Kdyby mely sroubovaci korunku tak je vezmu i potapet se...
Vit Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 8 minutami, brownwld napsal: Tohle me proste bavi. Kdyby mely sroubovaci korunku tak je vezmu i potapet se... Jsou krásný Kubo! Sehnal jsi je i s rýžovým tahem?
brownwld Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 1 minutou, michalval napsal: Jsou krásný Kubo! Sehnal jsi je i s rýžovým tahem? Puvodni "rejzak" k nim nemam. Vyresil jsem to takhle: Je to tah ze Sub 1200T. Origo starej rejzak se mi moc platit a hledat nechce, ale kdybych na nej nekde za vyhodnou cenu narazil, tak ho vezmu, ne ze ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Taky Speedy, když je to úterý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Teď dorazily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Chtěl jsem je dát na ruku, ale nešlo to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník pkd Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 to budou nějaký fejky, hublot jsou obvykle větší
Violoncello Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 11 hodinami, Postal80 napsal: Hudebni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný! Proč hudební?
petr.73 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 2 hodinami, brownwld napsal: Puvodni "rejzak" k nim nemam. Vyresil jsem to takhle: Je to tah ze Sub 1200T. Origo starej rejzak se mi moc platit a hledat nechce, ale kdybych na nej nekde za vyhodnou cenu narazil, tak ho vezmu, ne ze ne. Jo ten vypadá dost podobný původnímu
Postal80 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 47 minutami, Violoncello napsal: Krásný! Proč hudební? Dekuju. Limitova edice David Guetta.. s holkama. Akorat ty zensky jsem k tomu nedostal Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem Postal80
Violoncello Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 2 minutami, Postal80 napsal: Dekuju. Limitova edice David Guetta.. s holkama. Akorat ty zensky jsem k tomu nedostal Ajooo! Má neznalost. Promiň!
Radik Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Jsem nějak hodinkově roztěkanej a zas už bych vymejšlel blbosti. Tak na den dva tyhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 V 4. 1. 2021 v 11:34, geometr napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velmi pekne
Campino Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Prvá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Dnes PAMíky na MN strapu, docela příjemně se to nosí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se