Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dvě nejnovější hračky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 20
  • Díky 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal:

Dvě nejnovější hračky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mas k nim nekde nejaky povidani ci vic fotek? Mel jsem je ve finalnim vyberu, jsou nenapadne zajimavy a sympaticky..

Jinak ja prehodil na kuzi a jak jsem fanda IWC naramku, tak na kuzi sou ty pilotky proste lepsi, no:)

• Like 13
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 2 minutami, Micey napsal:

Mas k nim nekde nejaky povidani ci vic fotek? Mel jsem je ve finalnim vyberu, jsou nenapadne zajimavy a sympaticky..

Jinak ja prehodil na kuzi a jak jsem fanda IWC naramku, tak na kuzi sou ty pilotky proste lepsi, no:)

Díky! Původně jsem chtěl Defy Extreme Diver, dokonce jsem se na ně byl podívat v butiku v Monaku hned jak vyšly, a pořád mi ležely v hlavě, a letos mi začátkem roku vlastní blbostí utekla dokonce boutique edition, tak jsem postupně tak pokukoval, a nakonec zvolil cestu menšího odporu, a čím víc jsem koukal na tyhle Pilotky tím víc se mi zamlouvaly, a nakonec jsem je našel jako predvadecky, s kompletním balením, a dvěma řemeny navrch.

Jinak jsem je zatím ponosil párkrát, ale ta motýlová spona nikde nehryže, sedí krásně na ruce, mají nízký profil, lehoučké, a při měření dělaly tuším cca -1,5s/den, ty keramické musí být ještě nositelnejsi.

IWC jsou super, mám Ingy ocel/keramika, akorát je to kus hodinek.

• Like 7
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...