ATOM Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna S gulášovkou v přítmí závodní jídelny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Peta M Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
tommyyayo Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Vit Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna CERTINA DS First Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Klub300 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Moc jsem se těšil až na ně zase přijde řada ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 2
Sphinxx Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Řekl bych zde celkem netradiční model Longines. Mám je přes dva roky a dnes poprvé na ruce. Hodně zajímavé sportovní pandičky s průměrem 44.5mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Prochy68 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 20 1
SUZUKIGSXR Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Arthur N. Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Dokonalý AP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 1
Noname66 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna (upraveno) Dovolená... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna uživatelem Noname66 1
Tomak Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 41 minutami, Sphinxx napsal: @tikzot: Sednou Ti dokonale Děkuji, kamaráde jestli mi někdy dojde že mi stačí jedny jediný hodinky, tak to budou tyhle 1 1 1
ATOM Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
SUZUKIGSXR Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 52 minutami, tikzot napsal: Děkuji, kamaráde jestli mi někdy dojde že mi stačí jedny jediný hodinky, tak to budou tyhle Vytesat do kamene, není nad dokonalou, čístou klasiku. 1
Vit Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Před hodinou, tikzot napsal: Děkuji, kamaráde jestli mi někdy dojde že mi stačí jedny jediný hodinky, tak to budou tyhle To bys nechtěl, to by byl smutný konec
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 7 minutami, Vit napsal: To bys nechtěl, to by byl smutný konec Povidam, jestli někdy trochu alibismu neuškodí ne 1
baza Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se