Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám dilema, jako tohle mě baví, ale vadí mi, že nemají RC, jen solár. Ale to ana/digi je super. Trošku víc se přikláním k zelené variantě. 

PS: jestli je tu někdo máte a chcete odlehčit, klidně SZ.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Sphinxx
  • Like 3
Odesláno (upraveno)

@Prochy68

To sou mi ale pekny brajtle. Abych jen nekecal, ja furt iwececkuju. Presne ty tvoje brajtle jsem vymenil za todle a vlastne si furt rikam jestli to nebyla kapicku chyba:)

Upraveno uživatelem Micey
  • Like 10
Odesláno
před 2 hodinami, Sphinxx napsal:

Mám dilema, jako tohle mě baví, ale vadí mi, že nemají RC, jen solár. Ale to ana/digi je super. Trošku víc se přikláním k zelené variantě. 

PS: jestli je tu někdo máte a chcete odlehčit, klidně SZ.

Vypadají hodně dobře👍

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, Micey napsal:

@Prochy68

To sou mi ale pekny brajtle. Abych jen nekecal, ja furt iwececkuju. Presne ty tvoje brajtle jsem vymenil za todle a vlastne si furt rikam jestli to nebyla kapicku chyba:)

Byla to chyba,ale chybama se člověk učí😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...