Divers Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Sphinxx Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami (upraveno) Mám dilema, jako tohle mě baví, ale vadí mi, že nemají RC, jen solár. Ale to ana/digi je super. Trošku víc se přikláním k zelené variantě. PS: jestli je tu někdo máte a chcete odlehčit, klidně SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 9 hodinami uživatelem Sphinxx 3
Micey Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami (upraveno) @Prochy68 To sou mi ale pekny brajtle. Abych jen nekecal, ja furt iwececkuju. Presne ty tvoje brajtle jsem vymenil za todle a vlastne si furt rikam jestli to nebyla kapicku chyba:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 9 hodinami uživatelem Micey 10
ATOM Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
mlsoun1 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Dnes po celý den digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Radek124 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Dny už se nám krátí, čas oprášit limitkové Nocturnal… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Tomak Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
mlsoun1 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Mám dilema, jako tohle mě baví, ale vadí mi, že nemají RC, jen solár. Ale to ana/digi je super. Trošku víc se přikláním k zelené variantě. PS: jestli je tu někdo máte a chcete odlehčit, klidně SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají hodně dobře 1
mlsoun1 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 2 hodinami, Micey napsal: @Prochy68 To sou mi ale pekny brajtle. Abych jen nekecal, ja furt iwececkuju. Presne ty tvoje brajtle jsem vymenil za todle a vlastne si furt rikam jestli to nebyla kapicku chyba:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byla to chyba,ale chybama se člověk učí
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami @Micey Je to cesta, na který to člověk buď točí, nebo hromadí
AndyAaron Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami [mention=6006]Micey[/mention] Je to cesta, na který to člověk buď točí, nebo hromadí @Prochy68 ne nutne vylucne. Jeste se to da stridat. Faze toceni a faze hromadeni 1
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 6 minutami, AndyAaron napsal: @Prochy68 ne nutne vylucne. Jeste se to da stridat. Faze toceni a faze hromadeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To taky
FantasticFabio Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 2 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkná fotka….. zase ! 1 1
siwi Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 3 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta fialová je peckózní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se