ladvach Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Ještě dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Yen.da Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna (upraveno) Dneska Seiko Spirit na racing strapu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. srpna uživatelem Yen.da 9
jenik77 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 1 hodinou, Frantik napsal: Ty jsem měl na whishlistu dlouho. Nakonec vyhrály BP, ale vo fous BP se mi libi velice, zkousel jsem je na ruce, opakovane, ale fakt to nejde 2
tikzot Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Dokonalý Datejust Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
bandicoot Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 2 hodinami, Frantik napsal: Ty jsem měl na whishlistu dlouho. Nakonec vyhrály BP, ale vo fous Mmch tahle “nedávná” edice, z níž jsem naživo u piva viděl jen tyhle pilotky a salamiovy Aquatimery, je stará už 18 let…
horskjan Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Až na konci léta jsem našel (pro mě) skvělou letní gumu na Squale, CTS mozaiku Delugs... Ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a v podvečer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 3
Tomak Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Poslední a už dám pokojJá ty hodinky fakt miluji A teď jsem si všiml,že za 4 měsíce máme Vánoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 8 minutami, Tomak napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty Tvé fotky miluji 1 1
ITR Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
laroaz Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 2
misoo Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Este dam jednu mosadznu… nedalo sa neodfotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
lukasi Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
janstuclik Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Karussell Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 3 hodinami, bandicoot napsal: Mmch tahle “nedávná” edice, z níž jsem naživo u piva viděl jen tyhle pilotky a salamiovy Aquatimery, je stará už 18 let… A mně se zvráceně líbí ty Da Vinci… 1
Karussell Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 4 hodinami, jenik77 napsal: BP se mi libi velice, zkousel jsem je na ruce, opakovane, ale fakt to nejde Na BP musis mit koule, ne ruku 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se