Ondrej71 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
lukasi Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ABCDE Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Captain Willard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Prochy68 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Klub300 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Ještě stále na letním přezutí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
geometr Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Po prázdninách v rachotě, ble. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
misoo Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Makrohratky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
misoo Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Před hodinou, ABCDE napsal: Captain Willard Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Toto je paradna fotka 1
ladvach Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Raději mám ty modré, ale bílé mají lepší odezírání času. A o fest! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ATOM Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Jsou fajne. Naramky jsem nikdy nemel moc rad, hodne se mi meni zapesti pres den a nosit sebou porad paratko....Tenhle velmi pohodlny naramek s vybornou sponou vyresil muj problem. Puvodne jsem myslel, ze je i tak hodim na kaucuk nebo nato strap, ale neni zatim duvod. V horkych dnech jsem posouval sponu i o 3 zuby, coz je cca 8mm. Vyborne. A hlavne, hodinky ani nemusim sundavat. Vse probehne behem sekundy na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
petr4612 Odesláno před 51 minutami Nahlásit Odesláno před 51 minutami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
laroaz Odesláno před 43 minutami Nahlásit Odesláno před 43 minutami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kaktusář Odesláno před 42 minutami Nahlásit Odesláno před 42 minutami tah dorazil, je velmi pohodlný i přes váhu, rychlost změny velikosti je přímo dechberoucí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se