JoyStick Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 To se fakt nebojim, že bys zrovna Ty došel k nějakýmu takovýdlemu závěru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 SNXS: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Nový řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Akam hezký nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Nieco z dnesneho dna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 41 minutami, LovecK napsal: @Akam hezký nápad Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 5 minutami, Akam napsal: Diky! Jen ti nesedí vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Právě teď, pebe napsal: Jen ti nesedí vteřinovka wole, čekal jsem, kdo se ozve máš dobré oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Už dlouho mě hodinky tak nepotěšily jako tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 16 minutami, Radik napsal: Už dlouho mě hodinky tak nepotěšily jako tyhle. Laco good, ale Stowa mi přijde pohodlnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 26 minutami, LovecK napsal: Laco good, ale Stowa mi přijde pohodlnější... Stowu jsem taky zvažoval, ale nakonec to už podruhý vyhrálo Laco. A i když někdo ty nožky nezkousne, já o nich na ruce ani nevím. Stowa mně přijde v tomhle už moc moderní (i když se mi líbí o fous víc, to nezastírám). Tyhle jsou přeci jen původním B-Uhr bližší. Další aspekt byl, že jsem je chtěl vzít z Chronoshopu. Nelituju, spokojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Radik já měl právě oboje, Laco byly Leipzig a fakt spíš dudy a Stowa pak nebe! Možná je to tvarem ruky, ale byl to očistec na zápěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) před 23 minutami, LovecK napsal: @Radik já měl právě oboje, Laco byly Leipzig a fakt spíš dudy a Stowa pak nebe! Možná je to tvarem ruky, ale byl to očistec na zápěstí... Tyjo, tak to u mě naprosto v pohodě. Nožky se sice vznáší ve vzduchu, ale to je spíš estetická záležitost, než aby mně to vadilo. Na ruce ve dne i v noci. Stowy jsem nikdy neměl, takže srovnání nemám. Upraveno 25. února 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jedna večerní Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Taky večerní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Na pátek IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 19 hodinami, xcmaniax napsal: Aktuálně nejoblíbenější Jj, to dava smysl Upraveno 26. února 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 17 hodinami, actionman1 napsal: Stále peckovní hodinky. Ty budou cool i za 100 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 7 minutami, VintageLover napsal: Stále peckovní hodinky. Ty budou cool i za 100 let. Diky bratu. Tomu ver a pre mna maju este aj osobny pribeh + este k tomu aj super pokec v Pragli pred tym ako zacal cely tento cirkus Upraveno 26. února 2021 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se