krizko Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 dnes mikrobrand zo Švajcu ... Direnzo DRZ03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 BB36 na provizorním 20mm řemenu. Už se nemůžu dočkat až budou hotové objednané 19mm od Oty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kuba558 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, Pivas napsal: Moje nové, zatím velká radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takze nie modre? Vyborne su Ja dnes opat Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 @junior300pěkný brus teda jinak taky Seiko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, kvejkr napsal: Haha tak to jsem podstatne bliz Tak třeba z tyhle fotky uz to nekdo pozna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. z tohohle smrku asi ne, ale nějaký Portugalsko to asi bude?
tombas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Před hodinou, Akam napsal: @junior300pěkný brus teda jinak taky Seiko... Dik, pochvala od profika potesi 2x
shewcza Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Dnes Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Dnes Rolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, krizko napsal: dnes mikrobrand zo Švajcu ... Direnzo DRZ03 Ty jsou moc zajímavý Jaký mají průměr pouzdra?
michalval Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Bobr...mlátí mi cepínem do hodinek a ještě přidrzle kouká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 50 minutami, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. @Spokty jsou úžasné, s dovolením si je půjčím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2021 uživatelem Akam
Spok Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 minutami, Akam napsal: @Spokty jsou úžasné, s dovolením si je půjčím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou super, čekal jsem, ze se mi budou líbit, ale ze to bude láska na první pohled... k tomu jsou neskutečné pohodlné, u chron se mi zatím nestalo, ze bych zapomněl, ze je mam na ruce, proste se jim to fakt povedlo
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Taky Seiko. Za dvacet dni necelejch pet vterin do plusu, to by slo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se