JoyStick Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 7 minutami, pavel23 napsal: Staronový Mida. Proč staronový, protože moje staré oceany měly vadu lunety, která se začala loupat. Tak byly hodinky ještě v záruce na vyžádání firmy Mido skrze Carollinum odeslány do Švícarska. Po měsíci se vrátily opravené, ale balík byl značně poškozen a servis je nepřebral. Nechal balík otevřít a tam byly hodinky v dezolátním stavu, pouzdro poškozené, sklo popraskané a náramek rozlámaný jako když ten balík přejede auto. Carollinum se k tomu postavil perfektně a poslali mi úplně nové hodinky. Perfektní jednání a vstřícnost i s reklamací. Jak Tamaru a její smečku nemusim, tak servis maj na velmi slušný úrovni, za tohle klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 To já je můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Rozumim Já už v CZ nenakupuju, takže už to můžu říct na plnou hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Dobry, by me zajimalo, co se s nima stalo, to ten balik jako prejel tank, nebo vypadl z letadla..? Abych nekecal, champagne cifr za soumraku nevypada blbe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 34 minutami, Micey napsal: Dobry, by me zajimalo, co se s nima stalo, to ten balik jako prejel tank, nebo vypadl z letadla..? Abych nekecal, champagne cifr za soumraku nevypada blbe.. Oni to neví, ale vypadalo to jako by ten balík přejelo auto. Jde to za dopravcem, ale mě to je jedno a jsem rád, že nic takového nemusím řešit. Znám ty výmluvy a keci okolo. A mám zase nové hodinky s plnou zárukou. Dokonce jsem přemýšlel o prodeji a jít do něčeho jiného, "chronobundus" ale pořád se mi líbí a ta čitelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 @pavel23 Byly odeslány do Švícarska, to bude ten problém Teď vážně, gratuluji k novým a těším se, že je budeme zase vídat tady ve vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Výměna lunety je prý komplikovaná a tak to chtěli poslat do švajcu. Jo zase tady budu občas prudit. Není to nic top, ale mě stačí i když PO pořád serfuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 2 hodinami, Akam napsal: ... Koukám, že ses pustil do vylepšování mé fotky No, asoň ji vidím. Kalendář mám na stole v práci a jsem doma na houmofisu. Musím chodit, abych doma nezakrněl: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 @pavel23 no to je teda pekny dobrodruzstvi... postavili se k tomu celem, to je super, ale jak ty hodinky prisly k takove ujme, to by nas asi vsechny zajimalo, protoze to je teda sila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 AL-725 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) Spokojenej parchant. Dlouho jsem neměl hodinky "tak dlouho" Upraveno 8. března 2021 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Krasna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) před 8 hodinami, zatorak napsal: Moc pěkné GS, čisté, jednoduché! @Micey Krásné Springdrive, ale už přesluhují, nebo se pletu? @shewcza Edit: Než jsem to naťukal, nahrál se tvůj příspěvek. Tvé už jsou legendární Upraveno 8. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 32 dni uz je mam, takze celkem presluhujou, pravda:) Furt sou nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 2 hodinami, siwi napsal: Koukám, že ses pustil do vylepšování mé fotky No, asoň ji vidím. Kalendář mám na stole v práci a jsem doma na houmofisu. Musím chodit, abych doma nezakrněl: mně bylo jasné, že je tvoje na té není či vylepšovat, fotky máš luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Absence vterinovky ma sve vyhody - nemusim se rozcilovat, ze mi nesedi minutova rucka na index pri cele minute a nemuzu (jinak nez pres vibrograf) neustale kontrolovat, kolik ze do plusu delaji denne Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Sice je úterý, ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 12 hodinami, KAL napsal: AL-725 Jj, máš to moc hezký!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 8 hodinami, IzTaPa napsal: Absence vterinovky ma sve vyhody - nemusim se rozcilovat, ze mi nesedi minutova rucka na index pri cele minute a nemuzu (jinak nez pres vibrograf) neustale kontrolovat, kolik ze do plusu delaji denne Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Jak uklidňující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se