Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde sa vzal, tu sa vzal, kuriér mi pod oknom stál...

IMG_20210309_154207509.jpg

• Odpovědi 63,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2144

• Akam

1438

• Vit

1373

• kaktusář

1223

Odesláno
před 6 hodinami, KAL napsal:

Těším se až přijde vhodná doba pro nakupování.. zatím musím vymyslet, který kousek jim udělá v baráčku na hodinky místo :) Moc pěkný je máš 👍

Dělají mi fakt radost a je to kousek, kterej už nikdy neprodám! Měl jsem chvilku na ruce nový Lg Spirit Chrono , ale ne i to ono. Tohle má úplně jinou duši. A nemají datum;) ..a sluší jim jakejkoliv řemen. Teda gumu jsem zatím nezkoušel, to je pravda..🤔

Odesláno

Absence vterinovky ma sve vyhody - nemusim se rozcilovat, ze mi nesedi minutova rucka na index pri cele minute a nemuzu (jinak nez pres vibrograf) neustale kontrolovat, kolik ze do plusu delaji denne :)

55b8bfd5eb38a94a72524c36fa9e61d9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno
Absence vterinovky ma sve vyhody - nemusim se rozcilovat, ze mi nesedi minutova rucka na index pri cele minute a nemuzu (jinak nez pres vibrograf) neustale kontrolovat, kolik ze do plusu delaji denne default_smile.gif

55b8bfd5eb38a94a72524c36fa9e61d9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Proste ked sa dojebu, nezistis to :) jak AP jumbo. Haute oroloží voe :)
Odesláno

Pěkné hodinky /teda dýmka/ Kubo,dej více fotek dýmky,ať si ji můžu obhlédnout,takovou ještě nemám a tuze by se mi /třeba/ líbila 🙂 

Odesláno
před 10 hodinami, prischera napsal:

Do Dymek moc lidi nekouka, tak to vytapetuju i tady 😎. Dneska Alpinky a balkonova pohoda.

IMG_0001_1.jpg.ddf2666aea7c496cc4ded4ec73794b3f.jpg

Krásná pohoda!:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...