M3maniac Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, Vit napsal: Pánové moc děkuju, potěšili jste mě. Fotky ve větším rozlišení jsou ZDE. No je to tak otravuješ tu s něma už hodně dlouho, ale každá fotka mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 11 minutami, bobi napsal: Blue Tahle se fakt povedla. Asi se za chvíli inspiruju ke změně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, junior300 napsal: Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 17 minutami, Radik napsal: Tahle se fakt povedla. Asi se za chvíli inspiruju ke změně Dík ... , inšpiruj-yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 V 11. 3. 2021 v 14:37, M3maniac napsal: Čaute bando, jsem tu teď dlouho dokázal odolávat tomuto infekčnímu fóru :-)) a přitom je to tu El Prima ani respirátor mě neochránil. Klobouček dolů kamarade. Pro tyto mam slabost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Díky kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, Gustaf napsal: Super fotka Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Večerní pracovní seance :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 20 hodinami, Slaco napsal: B No nekecej, Ty máš Béčka, jo? Hezký progres! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 12 hodinami, M3maniac napsal: Ty jsou famózní..., já pepsi věci. diky! moc pekne to mas. ja se snad jednou taky dockam podobnych veci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 10 minutami, Sphinxx napsal: No nekecej, Ty máš Béčka, jo? Hezký progres! Pořád jsem se motal kolem Omegy a vlastně i motám ( leží mě ještě v hlavě bílé SMP ). Kupoval jsem pro kolegu jiné B a když sem je viděl tak sem neodolal. Díky Davide Polarky nejsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Zase sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 S kazdou tvoji fotkou me to bere na prehozeni na zelezo. Ale zatim odolavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 13 hodinami, M3maniac napsal: No je to tak otravuješ tu s něma už hodně dlouho, ale každá fotka mě baví Tak nevím, jestli se mám naštvat nebo Ti poděkovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 24 minutami, honza71 napsal: S kazdou tvoji fotkou me to bere na prehozeni na zelezo. Ale zatim odolavam Hehe, ja zatim opatrne poptavam pasek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 @Vit Vite, vsechny Tvoje fotky jsou super, at fotis ML, Ingy, nebo treba LT Pravda je, ze s kavou ve skle je to extra dobry. @honza71 @xcmaniax mate ty GP paradni, je to prijemny zpestreni a integrovany tah zaziva posledni dobou renesanci, coz je vyborna zprava(aspon pro me) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se