AndyAaron Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 1 hodinou, petroniuzz napsal: Díky pánové. Mě k nim automaty právě tolik nesedí. Původní Tissot Seastar z roku 1978, jemuž jsou tyto velmi věrné, vznikl v době quartz krize, byly to quartzky, a tak tam podle mě prostě quartz patří. Navíc automaty budou mít jiný číselník a mě si víc líbí tento broušenej. Zatím jsem je cvaknul jen v autě a pak už za horšího světla doma... Vidim to naprosto stejne. Ten brouseny cifr je kulervouci. Jsou dobry jak chleba s maslem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 nová hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Lanďaky od Citizenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ty PRX jsou fakt perfektózní Už v tom spolu lítáme skoro rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Jedna z průjezdu tunelem. Lumi docela jde ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Kežl Frajdej, tak chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Night visionMudman Friday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Právě dorazily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Pěkný pátek všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 12 minutami, senior1949 napsal: Právě dorazily tož GRATULACE VELIKÁ ! před 8 minutami, shewcza napsal: Pěkný pátek všem skvělá fotka jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Novy King in da house... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 2 hodinami, Maxmillian napsal: Jedna z průjezdu tunelem. Lumi docela jde ne Hezky pěkně. Beeman je ďábel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 6 hodinami, petroniuzz napsal: Díky pánové. Mě k nim automaty právě tolik nesedí. Původní Tissot Seastar z roku 1978, jemuž jsou tyto velmi věrné, vznikl v době quartz krize, byly to quartzky, a tak tam podle mě prostě quartz patří. Navíc automaty budou mít jiný číselník a mě si víc líbí tento broušenej. No ked to beries striktne historicky, tak chapem tvoju volbu. Mna prave berie ten cifernik na automatoch. Ale 100 ludi 100 chuti. Hodinky mas, citujem klasika, "kulervouci".. dnes Master Collection.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Pěkný pátek všem Katalogové foto, jak vyšité! Ty a Spinxx máte krásný fotky. I hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Ty PRX jsou fakt perfektózní Už v tom spolu lítáme skoro rok... Pilotky nejsou úplně můj šálek kávy, ale tyhle jsou ikonické a tuze koukatelné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 3 minutami, junior300 napsal: No ked to beries striktne historicky, tak chapem tvoju volbu. Mna prave berie ten cifernik na automatoch. Ale 100 ludi 100 chuti. Hodinky mas, citujem klasika, "kulervouci".. dnes Master Collection.. Krásné pouzdro i cifr! Moc povedené hodinky. Jsem na vlákně pár minut a už chválím třetí kousek, musím rychle pryč, než budu nařčen, že honím příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Dnes to není žabí noha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se