nickolas Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Hodinky, co svet nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 9 hodinami, nickolas napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Takovej hodně čistej design, s dominantní černou. Jak to sedí na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Konečně slunce! Krásné úterý všem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 ML RC Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Pořád Seiko Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Dnes Mido, jako každý den Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Přezuto ze SPM na SM Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Sluníčko! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Jj...sluníčko...bicolor...prostě pohoda Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Omega... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Máme to pěkné, gratuluji. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Omega Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Před hodinou, ragu napsal: Sluníčko! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pak že se nedají vyfotit! Je to krásnej kousek! Mě se strašně líbí. Já chtěl něco sportovnějšího, tak jsem pořídil Divery..ale ty Tvoje mi furt leží v hlavně. Za mě asi lepší, než PO...i když..Je to prostě prokletí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 15 minutami, krutor napsal: Omega Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Na tý gumě fakt zajímavý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 10 minutami, Adamsson napsal: Pak že se nedají vyfotit! Je to krásnej kousek! Mě se strašně líbí. Já chtěl něco sportovnějšího, tak jsem pořídil Divery..ale ty Tvoje mi furt leží v hlavně. Za mě asi lepší, než PO...i když..Je to prostě prokletí! Já je právě za bondovky vyměnil a vůbec nelituju, nemyslím že bych něco ztratil na sporovnosti, naopak mi přijdou skvěle vyvážený. POčka chci zkusit vysloveně z rozmaru, vždycky jsem je chtěl zkusit a léto se blíží, myslím že k těm Zenithům by to bylo fajn kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Oblúbené SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 10 minutami, ragu napsal: Já je právě za bondovky vyměnil a vůbec nelituju, nemyslím že bych něco ztratil na sporovnosti, naopak mi přijdou skvěle vyvážený. POčka chci zkusit vysloveně z rozmaru, vždycky jsem je chtěl zkusit a léto se blíží, myslím že k těm Zenithům by to bylo fajn kombo. Vždycky je to subjektivní proto je to tak hezky!:) Mastery mi připadají trochu víc do obleku, zároveň víc tool. Univerzálnější kousek. Každopádně se mi fakt líbí.. jenže se mi líbí i Divery:) No a ty Zenitky, ty jsou taky super. Osobně moc černou nemusím, ale tohle je povedenej kousek!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Nejnovější přírůstek. Další je v poště a na cestě ke mě Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se