pciza Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 před 5 hodinami, Vit napsal: ML RC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rád vidím hodinky, kterým se vrtí na cifru ještě něco jiného než ručky a čísla Ten ozubený čtverec prostě nemá chybu. Prakticky nenosím 3 měsíce skoro nic jiného než tyhle bronzové polokoule. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukasK Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 před 3 hodinami, Radek Cigi napsal: Omega... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes neni 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Před hodinou, Kostra napsal: Dnes překrásné šampíčko od GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasná bílá :-)), mám ty samé.
ARMAN Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 ~100 let a stálé v provozu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 před 51 minutami, LukasK napsal: Dnes neni 3 Lukáši, skoro jsem se v těch fotkách PO ztratil . Já datum u žádných svých hodinek, vyjma digitálek v práci, vůbec neřeším, takže, až se bude někdy číslice datumovky na mých hodinkách shodovat s aktuálním datem, bude to náhoda . Ale pobavil jsi mě hlavně tou fotkou
Radik Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 @LukasK @Radek Cigi Samý černý a žádná modrá. Asi bych se konečně měl rozhodnout. Jak jinak pocitově hodnotíte tyhle lesklý kousky? Měli jste třeba možnost srovnání s předchozí generací?
Peta M Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Z Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 R Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 V lehkých náznacích začíná být svět zase v pořádku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Ukaž co máš! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 @ragu Super fotka Kocour, nebo kočka?
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Ta chlupatá naježená koule má super barvu
Akam Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 #seikoskx007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
scottsdale Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 Neviem sa ich nabazit, a to uz takmer 9 rokov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2021 casio plasťáci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karel Horčík Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukasK Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 před 14 hodinami, Radek Cigi napsal: Lukáši, skoro jsem se v těch fotkách PO ztratil . Já datum u žádných svých hodinek, vyjma digitálek v práci, vůbec neřeším, takže, až se bude někdy číslice datumovky na mých hodinkách shodovat s aktuálním datem, bude to náhoda . Ale pobavil jsi mě hlavně tou fotkou to s tim datumem by mi vyvolalo obsesantne kompulzivni poruchu, nechapu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se