tikzot Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Krásné pohodové úterý všem Dneska s čerstvě naleštěným plexi ( potkali jsme zeď…a dost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 12 hodinami, junior300 napsal: Dik zas a znova NATO mi nechyba, skor by som casom uvital ten ich silikon, vyzera celkom slusne. Dakujem, no zasluzili by si trochu tvojho fotografickeho umu. Možná by stálo podívat se po něčem takovém: https://www.etsy.com/listing/981842115/22mm-20mm-navy-blue-genuine-stingray určitě není problém nechat něco podobného vyrobit ať už v barvě ciferníku, oranžové, černé..viděl jsem naživo i duhový…super struktura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Speedy Tuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 37 minutami, Ondrej71 napsal: Speedy Tuesday Super panda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 9 minutami, Adamsson napsal: Super panda! Díky :). Jj, jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 17 minutami, Ondrej71 napsal: Díky :). Jj, jsou fajn Má je můj tatík. Ale naštěstí nikdy nenosí NATO, tak ho mám v užívání já:)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 10 minutami, Adamsson napsal: Má je můj tatík. Ale naštěstí nikdy nenosí NATO, tak ho mám v užívání já:)! To NATO jsem zatím nepoužil, ale letos se na něj myslím přes léto dostane, vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 28 minutami, Ondrej71 napsal: To NATO jsem zatím nepoužil, ale letos se na něj myslím přes léto dostane, vypadá dobře Jedna archivní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Beemanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Jsem rád, že jsem se k nim po mnoha letech vrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 2 hodinami, Adamsson napsal: Možná by stálo podívat se po něčem takovém: https://www.etsy.com/listing/981842115/22mm-20mm-navy-blue-genuine-stingray určitě není problém nechat něco podobného vyrobit ať už v barvě ciferníku, oranžové, černé..viděl jsem naživo i duhový…super struktura. Hmm, toto nebude pre mna, struktura koze z raje ma neberie. Aj ked to Oris pri Aquisoch ma, vobec koza na potapkach mi akosi nesmakuje. Aj ked Aquis aspon pre mna nie su uplne typicke potapky. Uvidime.. Zatial som spokojny s tahom, ten hra jednoznacne prim v tomto pripade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 2 hodinami, jenik77 napsal: i dnes Ty jsou huste jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Heritage chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se