snake Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Celej den pohoda se starejma paštikama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Ještě jedna dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 To je zajímavej kousek!Byla to laska na prvni pohled, nedokazal jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Čerstvě navlíknutá aftermarket guma od kolegy. Stejně půjdu do Hirsche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 17 minutami, Radik napsal: Ještě jedna dneska... No jo no…nic nenadelám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Před hodinou, snake napsal: Celej den pohoda se starejma paštikama Tohle jsou krasny hodinky. Ja Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 S pejsanem se všechny pohybové cíle plní snano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 54 minutami, Adamsson napsal: No jo no…nic nenadelám Jdi do toho. Udělá to z nich úplně jiný hodinky. Je teda fakt, že 21mm rozteč u novejch POček portfolio použitelnejch řemenů výrazně redukuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 24 minutami, Radik napsal: Jdi do toho. Udělá to z nich úplně jiný hodinky. Je teda fakt, že 21mm rozteč u novejch POček portfolio použitelnejch řemenů výrazně redukuje. Je to tak, výběr je hodně limitomanej. Dneska už poslední.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dneska první letošní grilovačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Ještě je sem dám jednou na ruce a přestanu otravovat :). Po téměř deseti letech na fóru, můj první unitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Zelvy na vylete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Zdravím @shewcza! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Před hodinou, prischera napsal: Ještě je sem dám jednou na ruce a přestanu otravovat :). Po téměř deseti letech na fóru, můj první unitas Je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 před 8 hodinami, Adamsson napsal: Je to pecka! @Adamsson @prischeraja si to myslim taky. Tyhle Alpiny jsou teda vazne neco!! Krasa.. ja porad, jeste jsem je od patku nedal z ruky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Coffee time :-)Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 před 13 hodinami, prischera napsal: Parádaní. před 16 hodinami, Radik napsal: Překlápěčka stojo za ho***, na tu pozor. Tu jsem bral kdysi k prvnímu Hirschi a i když jsem si nejdřív myslel, že jsem ji nasadil blbě, zkoušel jsem všechno možný, ale na ruce prostě neseděla. Nebo to je na jinej typ ruky, nevím. Onehdá jsem se tu na to ptal a někdo mi tu psal, že je to její "vlastnost". Ale motýlovka tím, že je symetrická, mně vyhovuje. Tedy ať je to jasný: - motýlovka, tu ano: https://www.strapshop.cz/spony/hirsch-motylova-spona - překlápěčka, tu NE: https://www.strapshop.cz/spony/hirsch-preklapeci-spona Tyjo a zdá se mně to, nebo citelně zdražili?! S překlápěčkou jsem se také spálil a dospěl jsem k názoru, že k překlápěčka je pohodlnější než motývlovka (je nižší), ale člověk k ní potřebuje řemen ušitý na míru, aby mu spona sedla přesně na spodní stranu ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se