Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Čekání na drahou polovičku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 29 minutami, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musím řict, zě na téhle fotce ten safir vypadá fakt hezky
323GT Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Jsem možná ani nečekal, jak mě budou bavit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Zpátky z ONYXu - bez pořádného kolotoče není winder kompletní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 24 minutami, 323GT napsal: Jsem možná ani nečekal, jak mě budou bavit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle by mě taky bavilo!
M3maniac Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 5 hodinami, Vit napsal: Tissotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Víťo dlouho jsem tu nebyl, ale Tvè fotky se mi vždy líbí. Já jsem špatný aranžér, ale vytáhl jsem své první hujerky. Už 15 let spolu valčíme, přeji pěkný víkend všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Hodinky bez data na víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Doobeda rado poobede vostok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 na poobedie prezute.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Před hodinou, M-72 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naaaaaaaaajjjsss!
pciza Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 1314 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 8 hodinami, Adamsson napsal: To je krásnej pohled před 3 hodinami, M3maniac napsal: Víťo dlouho jsem tu nebyl, ale Tvè fotky se mi vždy líbí. Já jsem špatný aranžér, ale vytáhl jsem své první hujerky. Už 15 let spolu valčíme, přeji pěkný víkend všem. Díky oběma pánové.
bobi Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Asi takto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 13 minutami, bobi napsal: Asi takto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Není modrá, jako modrá..
bobi Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Yes ,pokaždé trošku jiná.A vo tom to je .
Gustaf Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 před 5 hodinami, Adamsson napsal: Čekání na drahou polovičku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Modráááááá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Tomu říkám hodně muziky za rozumný peníz. Keramická luneta, dobrá vodotěsnost, spolehlivý strojek a hlavně jsou moc pěkné a dobře sedí na ruce. Jen škoda, že se mi nedaří vyfotit ty Manty na ciferníku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se