Micey Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Belasky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Před hodinou, honza71 napsal: Pekna fotka Dekuju. Neměla bejt tak tmavá, ale tak snad příště;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 REX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 1 hodinou, shaggy napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pohodová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 ATcka s WG indexama. Nejlepsi verze cifru, co v Bielu vyrobili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 7 minutami, Kid_A napsal: ATcka s WG indexama. Nejlepsi verze cifru, co v Bielu vyrobili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Tak já včera a dneska Moony, když je to 52. výročí přistání. Od tohoto dne se z "obyčejných" Speedmasterů staly MOONWATCH !! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 JDM KD ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 025 a Kofča Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Jedna doešníParáda . Mam stále silnejší pocit, že mi AT v zbierke chýbajú... Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 K vodě jedině s Pepkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Pandy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Béňo, jdeme! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Bronzový propisky. Jen ta luneta je za trest - je tam vidět každá šmouha nebo kapka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 30 minutami, michalval napsal: Bronzový propisky. Jen ta luneta je za trest - je tam vidět každá šmouha nebo kapka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale ta patina je noblesní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 1 hodinou, octaviakk007 napsal: Paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Mam stále silnejší pocit, že mi AT v zbierke chýbajú... Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Děkuju Vím, o čem mluvíš. Mě taky strašně chyběly. Teď je to o moc lepší, když už je mám Jenže ono určitě zas něco přijde. Každopádně, AT a PO GMT už nepustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 56 minutami, Adamsson napsal: Ale ta patina je noblesní! Díky! Zrovna jsem psal sem že mám pocit, že už je patinka hotová a že nepokračuje. No a tady nějaké moje brebentění a fotky o těchto hodinkách, pokud se Ti líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 (upraveno) V 20. 7. 2021 v 11:25, JoyStick napsal: Děkuju! Tohle vždycky potěší, protože moje fotografický voko mi říká, že to je shit fotka Kameny, mám bílej, fialovej, zelenej, černej a červenej. Takže asi chybí žlutej a oranžovej? Orinž sem měl na jinym prstenu, kterej už je v propadlišti dějin někde. Takže sbírám, sbírám, poctivě a bez ustání Mému nezkušenému oku se to zdá perfekto dneska zas tahám "daytony" pro chudý, ale něco jsem objednal, ať sem nedávám pořád to samé. Edit - pokaždé se mi foto trošku rozes.. po uploadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2021 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 ... a jede se domů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se