Radik Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 8 minutami, Diablo1st napsal: A potom napíš dojmy, zrovna by som nejaké lepšie quartz hodinky uvítal v mojej hodinkovnici Neboj, obávám se, že to tak hned nebude. Už jen proto, že cestu do centra Prahy plánuju pomalu jako malou expedici. Vůbec se mi tam nechce. Na druhou stranu ten červík pořád hlodá a konečně bych rád věděl, co na nich všichni mají, protože to není normální Jako třeba snowflaky. Ale teď prostě nesmím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 [mention=18334]prischera[/mention]- parádní fotkaDiky, jen mobilovka. Uz se tesim az je dostanu po dovce pod zrcadlo Ani sa nedivim, su dokonale Naaadhera! [mention=18334]prischera[/mention] Ty jsou panečku! Gratuluji.Díky pánové, nevěřil bych, že mě dokážou “blbý quartzky” tak dostat. Pecka! GS jsem neviděl naživo snad žádný, měl bych to napravit. A potom napíš dojmy, zrovna by som nejaké lepšie quartz hodinky uvítal v mojej hodinkovnici Já mám v plánu velkou recenzi s makro, protože tenhle kousek si to opravdu zaslouží. Ale budete muset chvíli vydržet, až najdu čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Nikde žádná technika, hurrráá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 8 minutami, Irwinek napsal: Nikde žádná technika, hurrráá To je jak u nás na Šumavě:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 2 minutami, Adamsson napsal: To je jak u nás na Šumavě:) Vidíš, a je to Vysočina Česká Kanada v okolí Jakubovy rozhledny na Havlově hoře - tohle konkrétně je tuším Štrpské pleso, nebo některé další z kaskádových jezírek v okolí. Je tam nádherně, za výlet to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 1 minutou, Irwinek napsal: Vidíš, a je to Vysočina Česká Kanada v okolí Jakubovy rozhledny na Havlově hoře - tohle konkrétně je tuším Štrpské pleso, nebo některé další z kaskádových jezírek v okolí. Je tam nádherně, za výlet to stojí Vida..:)) Takových pohledů je plná Šumava. Každopádně děkuju. Jak budu v Čechách a bude čas na vejlet, jedu tam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 7 minutami, Adamsson napsal: Vida..:)) Takových pohledů je plná Šumava. Každopádně děkuju. Jak budu v Čechách a bude čas na vejlet, jedu tam! koukni taky do Telče. ale dej si pozor, skoro všechny příjezdy jsou rozkopané a zámek je ještě rok v rekonstrukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 43 minutami, Irwinek napsal: koukni taky do Telče. ale dej si pozor, skoro všechny příjezdy jsou rozkopané a zámek je ještě rok v rekonstrukci Talč znám:) bydlel jsem x let v Třebíči a přes Telč jsem jezdil co 14 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Málem jsem na ně zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 rosegold PRX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Vidíš, a je to Vysočina Česká Kanada v okolí Jakubovy rozhledny na Havlově hoře - tohle konkrétně je tuším Štrpské pleso, nebo některé další z kaskádových jezírek v okolí. Je tam nádherně, za výlet to stojí no jasněže Štrpské pleso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Furt prázdninové modrásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 16 hodinami, prischera napsal: Od minulýho pátku z ruky neslezly a jestě to asi chvíli potrvá Ale ale, co to Kubo vidím???:-))). Gratuluju A abych jen nekecal, teď na ruce tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 lume Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 seiko na mori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 19 hodinami, prischera napsal: Od minulýho pátku z ruky neslezly a jestě to asi chvíli potrvá Jsou výborný a super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 KOULE jako boule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se