Toblin Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Před hodinou, milomac napsal: Ten reliéf je atol Raroia, kam Heyrdahl doplul na voru Kon-Tiki. @DarylVanHorne Díky kluci. Jsou krásný, ale 42 mm se světlým ciferníkem je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Ježíšek si letos pospíšil Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Tak tohle byla poslední fotka, co jsem nahrával přes tapatalk. *facepalm* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 2 hodinami, shewcza napsal: Pořád, až s tím budu otravnej, tak mi to napište. Naprosto v pořádku, takhle luxusní fotky tu jistě vidí rádi všichni, i přes to, že jsou na nich Béčka. Ještě chvíli pokračuj a buď té ukamenujeme, nebo si pro ně zajdeme taky (následováno ukamenováním za to že jsme je kvůli tobě museli koupit taky) před 2 hodinami, milomac napsal: Ten reliéf je atol Raroia, kam Heyrdahl doplul na voru Kon-Tiki. Kruci pekelně vyvedený cifr. Tak nějak jsem čekal, že to bude místo přistání, leč jist jsem si nebyl. Díky za upřesňující odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 13 hodinami, Toblin napsal: @DarylVanHorne Díky kluci. Jsou krásný, ale 42 mm se světlým ciferníkem je dost Ano, tak to je i pro mě fakt, který nakonec rozhodl do nich nejít. Před nějakým rokem jsem je měl na ruce na Staromáku v Azře, byly ve výprodeji na tahu za dobrou cenu - zkusil jsem, poděkoval a že se rozmyslím, a nakonec tedy ne ... Pak když jsem je někde viděl, tak jsem zalitoval, že jsem je měl vzít a ponosit je mohl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Home office... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 @Lukáš3 Co je to za tropic? Vypadá libově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dnes primky, takže prima den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dnes po výměně baterie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Čekání na parkovišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: @Lukáš3 Co je to za tropic? Vypadá libově Nic drahého. Ale je fakt povedený. Brutálně příjemná a podle mě kvalitní guma... Mám doma i jiné a ty jsou mnohem méně kvalitní. https://a.aliexpress.com/_mLSiTgC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Zas cca po roce jednou na ruce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Khaki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 5 minutami, LovecK napsal: Zas cca po roce jednou na ruce… Paráda Kájo, vyměním za konvolut primek a seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Před hodinou, shewcza napsal: Paráda Kájo, vyměním za konvolut primek a seiko. Jardo dík! Myslíš jako můj konvolut RLX a PAM za tvůj? tak to dovez kamionem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 V plné polní…spíš vodní… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 před 25 minutami, Karussell napsal: V plné polní…spíš vodní… Fotka tehle hodinek me vzdycky dostane. Jsou fakt nadherny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se