wolfesh Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Japonce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 (upraveno) před 9 hodinami, Chronopetr napsal: To jsou ty limitky s vojáky na dýnku? Jak se nosí? Mě od nich odrazovalo, že na ten průměr budou dost vysoké a nebude to na ruce ono... Jinak jak píšeš, ten příběh mě taky láká, a proto prosím o sdělení dojmů... Je to quartz limitka ref. 96A219. Do maloobchodu se ani nedostala. Výška pouzdra je 11 mm + kožené NATO. Já je měl na ruce jen dvakrát. Na zkoušku a na focení. Moje krevní skupina to není. Edit: Zápěstí mám 16,5 až 17 cm v létě, večer. Takže co se velikosti týče jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2021 uživatelem Jeronimo
Chronopetr Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Je to quartz limitka ref. 96A219. Do maloobchodu se ani nedostala. Výška pouzdra je 11 mm + kožené NATO. Já je měl na ruce jen dvakrát. Na zkoušku a na focení. Moje krevní skupina to není. Edit: Zápěstí mám 16,5 až 17 cm v létě, večer. Takže co se velikosti týče jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Děkuji. Já se právě díval po automatech a tam uvádí 13.55 mm tloušťku. Těch 2,55 mm bude asi hodně patrných zvlášť na malých hodinkách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Dneska to bylo dilema… vyhraly memovoxySent from my iPhone using Tapatalk Pro
LovecK Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Dobrou chuť k obědu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 (upraveno) LUM TEC V5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Outdoorová zvířata zaujímají v indooru pozici jin a jang Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Citovat Upraveno 13. prosince 2021 uživatelem Vit
Kluk jako buk Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 před 21 minutami, IzTaPa napsal: Dneska to bylo dilema… vyhraly memovoxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro JLC level ambasador. Moc pekna kolekce!!!!
honza71 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 před 22 minutami, IzTaPa napsal: Dneska to bylo dilema… vyhraly memovoxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Kloboucek pane
Kid_A Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Zase modrasky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 před 49 minutami, IzTaPa napsal: Dneska to bylo dilema… vyhraly memovoxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Tohle je krutost, velka parada
Spok Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 TANK quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Wimbledon na snehu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
actionman1 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 před 2 hodinami, IzTaPa napsal: Dneska to bylo dilema… vyhraly memovoxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Tak to ma byt! Bomba
michalval Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 V 12. 12. 2021 v 13:36, matejcaha napsal: Dneska nove na zeleny gume od Everstu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvěle sladěno! V 12. 12. 2021 v 13:59, Karussell napsal: WC na vzduchu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdybych si měl ze VŠECH hodinek vybrat jen jedny - byly by to asi tyto. Měl jsem 46 mm Mission Earth - stejně hezké, ale moc velké, a tyhle Tvoje mají navíc použitelnou velikost. Já dnes nudné, ale dobré hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digiMonster Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Ginza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 @digiMonster fakt vydarene Seika dnes taham Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Snehulky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se