ragu Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 12 minutami, ondrejm napsal: Díky rozhodně do nich jdi. Tyhle dokonce i žena schválila (většinou o hodinkách nechce ani slyšet) haha, já mám stejně se Zenithama, ke kterým mě žena skoro tlačila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 6 hodinami, financ napsal: na pohodu moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 hodinami, Karussell napsal: Lolex in da house Krása ježíšek? nebo jsem něco zaspal ? Jinak já mám hujerovic tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 @M3maniac @Karussell No, jsem se chtěl taky zrovna zeptat... Nebo ses dočkal u AD a pak za jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Já stále PO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Kluci, byl to Ježíšek, takže detaily neznám, žádný vzkaz mi k tomu nenechal @M3maniac Rendo, Tva sbirka(nejen Heuer) je proste skvela. Je super, kdyz je jednou za cas vsechny vyskladas vedle sebe a udelas pro nas vsechny prehlidku takove krasy @financ ty jsou proste mega dobrý…s IWC se tady v posledni dobe roztrhl pytel a je to moc dobre. Snad i znameni, ze jsou na dobre ceste, po te etape s kazisvetem Kernem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Hodnej ježíšek🖐ať ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Holt Rolády to chce asi objednávat u Ježíška a ne u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 13 minutami, Radik napsal: Holt Rolády to chce asi objednávat u Ježíška a ne u AD ... ale to treba aj poslúchať @Karussell užívaj nový prírastok, nech ti dlho robia radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Povánoční flýgry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 3 hodinami, M3maniac napsal: moc pěkné díky moc, ty to máš taky parádní. Moc před 3 hodinami, Karussell napsal: Kluci, byl to Ježíšek, takže detaily neznám, žádný vzkaz mi k tomu nenechal @M3maniac Rendo, Tva sbirka(nejen Heuer) je proste skvela. Je super, kdyz je jednou za cas vsechny vyskladas vedle sebe a udelas pro nas vsechny prehlidku takove krasy @financ ty jsou proste mega dobrý…s IWC se tady v posledni dobe roztrhl pytel a je to moc dobre. Snad i znameni, ze jsou na dobre ceste, po te etape s kazisvetem Kernem… Díky, jsem z nich pořád nadšený. Je to model ještě z Kernova období, chtěl jsem první Portugiesery classic ještě s kolejnicí pro chronograf a s černým ciferníkem. A když se naskytla možnost mít novou skladovku za dobrý peníz, bylo jasno. ještě jeden obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 6 hodinami, Kid_A napsal: Povánoční flýgry Jo, tyhle Marky s plastickým cifrem jsou krásný. Škoda, že dnes se u pilotek cifry převážně tisknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Posledni foto a prezouvame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 (upraveno) před 3 hodinami, posmourny napsal: Jo, tyhle Marky s plastickým cifrem jsou krásný. Škoda, že dnes se u pilotek cifry převážně tisknou. Vidis, driv (i u IWC) byly ciferniky prakticky jenom tisteny a podle me je to tak dobre, alespon u hodinek vyuzivanych jako pracovni nastroj. Ale jasne, kazdymu, co jeho jest... Upraveno 27. prosince 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 10 minutami, villain83 napsal: Vidis, driv (i u IWC) byly ciferniky prakticky jenom tisteny a podle me je to tak dobre, alespon u hodinek vyuzivanych jako pracovni nastroj. Ale jasne, kazdymu, co jeho jest... Jak píšeš, je to o osobním vkusu. Osobně pokud ty hodinky budu mít opravdu jako pracovní nástroj, pak mi tištěný vadit nebude. Ale pokud se mi to má líbit, preferuju plastický ciferník před plochým. Pak je taky otázkou, kolik těch tool hodinek nakonec slouží ke svému původnímu určení a kolik jich je na ruce/ve sbírce na základě toho, že se dotyčnému prostě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Dnes uz jsou zase tisteny, jak u klasickych pilot, tak i u Spitfire kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Nový řemen by habaděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 21 hodinami, financ napsal: na pohodu To je proste potecha oka a pohlazeni po chronodusi Krasnej kousek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se