Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Kluci, byl to Ježíšek, takže detaily neznám, žádný vzkaz mi k tomu nenechal 🙂 

@M3maniac Rendo, Tva sbirka(nejen Heuer) je proste skvela. Je super, kdyz je jednou za cas vsechny vyskladas vedle sebe a udelas pro nas vsechny prehlidku takove krasy 😎

@financ ty jsou proste mega dobrý…s IWC se tady v posledni dobe roztrhl pytel a je to moc dobre. Snad i znameni, ze jsou na dobre ceste, po te etape s kazisvetem Kernem…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, M3maniac napsal:

moc pěkné 😉

díky moc, ty to máš taky parádní. Moc

před 3 hodinami, Karussell napsal:

Kluci, byl to Ježíšek, takže detaily neznám, žádný vzkaz mi k tomu nenechal 🙂 

@M3maniac Rendo, Tva sbirka(nejen Heuer) je proste skvela. Je super, kdyz je jednou za cas vsechny vyskladas vedle sebe a udelas pro nas vsechny prehlidku takove krasy 😎

@financ ty jsou proste mega dobrý…s IWC se tady v posledni dobe roztrhl pytel a je to moc dobre. Snad i znameni, ze jsou na dobre ceste, po te etape s kazisvetem Kernem…

Díky, jsem z nich pořád nadšený. Je to model ještě z Kernova období, chtěl jsem první Portugiesery classic ještě s kolejnicí pro chronograf a s černým ciferníkem. A když se naskytla možnost mít novou skladovku za dobrý peníz, bylo jasno.

ještě jeden obrázek

IMG_2067.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, posmourny napsal:

Jo, tyhle Marky s plastickým cifrem jsou krásný. Škoda, že dnes se u pilotek cifry převážně tisknou.

Vidis, driv (i u IWC) byly ciferniky prakticky jenom tisteny a podle me je to tak dobre, alespon u hodinek vyuzivanych jako pracovni nastroj.  Ale jasne, kazdymu, co jeho jest... 

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, villain83 napsal:

Vidis, driv (i u IWC) byly ciferniky prakticky jenom tisteny a podle me je to tak dobre, alespon u hodinek vyuzivanych jako pracovni nastroj.  Ale jasne, kazdymu, co jeho jest... 

Jak píšeš, je to o osobním vkusu. Osobně pokud ty hodinky budu mít opravdu jako pracovní nástroj, pak mi tištěný vadit nebude. Ale pokud se mi to má líbit, preferuju plastický ciferník před plochým.

Pak je taky otázkou, kolik těch tool hodinek nakonec slouží ke svému původnímu určení a kolik jich je na ruce/ve sbírce na základě toho, že se dotyčnému prostě líbí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...