nesquik Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Jednorukej ve tmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 DH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tiger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) Index navíc. Dneska jsem s nima i spal,to už se mi dlouho s žádnejma nestalo Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem Red Dwarf Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 22 hodinami, michalval napsal: Ty jsou parádní! Hodinky i řemen. Jaký mají rozměr prosím? Děkuji. Průměr bez korunky je 40 mm, výška pouzdra příjemných 11 mm a šířka řemínku 20 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 minutami, Red Dwarf napsal: Index navíc. Dneska jsem s nima i spal,to už se mi dlouho s žádnejma nestalo Tak tomu se říká opravdová vášeň pro hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 10 minutami, dragys27 napsal: Tak tomu se říká opravdová vášeň pro hodinky. K žádným oplzlostem nedošlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 @Red DwarfTak to je polehčující okolnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Lhc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Před hodinou, Red Dwarf napsal: Index navíc. Dneska jsem s nima i spal,to už se mi dlouho s žádnejma nestalo Tak už jen 11x a budeš to mít rozsvícené jako vánoční stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Bronz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 hodinami, dragys27 napsal: Děkuji. Průměr bez korunky je 40 mm, výška pouzdra příjemných 11 mm a šířka řemínku 20 mm. Takže značka ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dnes vintážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Rychlý dabl, dokud je venku Oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 13 minutami, sodekcz napsal: Rychlý dabl, dokud je venku Oskar Oboje jsou parádní!! Škoda, že jsou Alpiny ve stínu. Na slunci by jim to slušelo ještě lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Snowflake na sluníčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Navážu, dnes jsem měl tu možnost si půjčit a vyzkoušet. Je to libůstka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se