xcmaniax Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 před 4 hodinami, Karussell napsal: Tenhle cifr a jeho barevný proměny mě fakt ba... prima den všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je pěkná fotka! 36?
Kid_A Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Spatny datum:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 No date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Red Dwarf Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Budíček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 před 32 minutami, Kid_A napsal: Spatny datum:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný, aspiruješ na Omega collectora
Kostra Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Pořád ice hardened atd….A pořád Šeráka na té samé židli:-)
Vit Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Spatny datum:-)) Hezky sladěno Jirko. Před hodinou, Red Dwarf napsal: Budíček Zdravím kolegu (VIZ ZDE). ------------------------------------------------ Já aktuálně za zelenáče s LÜM-TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Právě teď, Vit napsal: Hezky sladěno Jirko. Zdravím kolegu (VIZ ZDE). ------------------------------------------------ Já aktuálně za zelenáče s LÜM-TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Diky moc Vite!!!
Red Dwarf Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 @Vit Tak já vezmu někdy ještě Poljoty a uděláme sraz a budeme bzučet
prischera Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Nepřekvapivě pořád pilotím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 před 10 hodinami, Red Dwarf napsal: @Vit Tak já vezmu někdy ještě Poljoty a uděláme sraz a budeme bzučet OK, já také (TYTO). (ale tím už končím, ještě by to chtělo někoho, kdo má cvrčka)
beeman Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fiona Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 OK, já také (TYTO). (ale tím už končím, ještě by to chtělo někoho, kdo má cvrčka)Jednoho bych ml
Peta M Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Wempe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 ST1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 @Peta M krásný, designově čistý chronometr!
Kid_A Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 před 3 hodinami, beeman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. chlape, ses zivouci legenda!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se