viking Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Trochu se mi příčí tahat sem politiku, ale přesto.... Jak to vidíte, že to dopadne?
georg Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Blbě pro všechny občany ČR, dobře pro všechny politiky, kteří teď "zabojují" o koryta.
Lukáš Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 A bude kamenování (od někoho), ale já klidně napíšu, že jsem byl vždy, jsem a budu pro ODS!
Duke650 Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Už si ani nepouštím telku, ty kýble špíny a humusu, co se vytahují ze žumpy na světlo, na to nemám náladu.
odklizec Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Vsichni jsou svine a tech par cestnych vyjimek to bohuzel nevytrhne. Kradlo se za komunistu, kradlo se za ods, krade se za cssd a krast se bude treba i za zelenych. Takze je uplne jedno, koho tam hodite Libi se mi, jak politici spolehaji, ze hnusne pocasi prilaka lidi k volbam misto na chalupy
Roman Šula Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Lukáš napsal: A bude kamenování (od někoho), ale já klidně napíšu, že jsem byl vždy, jsem a budu pro ODS! Chválihodné, ale ODS je pro mě málo pravicová. Bohužel ale je to možná jediná jistá volba, protože US-DEU, byť jediná funkční liberální strana, dokázala tak sprasit volební reklamy, že snad přijdou i o to málo, co měla jisté. Přesto to risknu a dám jim hlas, stejně jako několik další lidí, které znám.
Jerryl Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Nemám politiku nijak v oblibě a zastávám názor, že je to spíš takový šméčko pro lid, aby se moc nebouřil. I přes to k volbám chodím pravidelně a výběr je vždy jednoduchý. Tj vybírám pro mne nejmenší zlo. Jelikož se zatím klátím více doprava tak mi to vychází také na ODS. Unie svobody vypadala v počátcích slibně, ale pěkně to zamordovali a plno lidí zklamali.
Roman Šula Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Právě, mám taky pocit, že to US-DEU podělali, mám z toho nepříjemný pocit. Co se týká Zelených, tak nesouhlasím s jejich programem, nemá se skutečnou ekologií nic společného.
African Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Nový ministr Na zasedání výkonné rady ČSSD povídá její předseda: "Po volbách, které letos určitě vyhrajeme, budeme nominovat na ministra financí pana kardinála." Jeden novinář se ptá, proč zrovna pana kardinála. "Pane, odpověď je zcela jednoduchá. Pan kardinál ví, kde je Bůh a jenom Bůh ví, kam ODS zašantročila peníze našeho státu."
Roman Šula Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Zrovna ČSSD má co říkat o hospodaření.
Lukáš Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Pokud vím tak státní dluh nejvíce vzrostl za vlády ČSSD, bohužel nyní se pohybuje již u hranice 700 miliard korun a každou sekundou roste o dalších 380 Kč. Ono není tak těžké naslibovat, přidat státním zaměstnancům, atd., hlavní je si na to nepůjčovat!!! BTW: Pobavil mě billboard Paroubka......"budeme za Vás pracovat"...no za mě určitě ne.
Roman Šula Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Rudého PlnouParouBack už měl dávno někdo zastřelit, nic horšího snad tuto zemi potkat nemohlo.
viking Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Lukáš napsal: Pokud vím tak státní dluh nejvíce vzrostl za vlády ČSSD, bohužel nyní se pohybuje již u hranice 700 miliard korun a každou sekundou roste o dalších 380 Kč. Ono není tak těžké naslibovat, přidat státním zaměstnancům, atd., hlavní je si na to nepůjčovat!!! BTW: Pobavil mě billboard Paroubka......"budeme za Vás pracovat"...no za mě určitě ne. když už jsme u toho billboardu, trochu na odlehčenou.....
mechano Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Díky , to mi fakt zvedlo náladu. ( kdo to má ve zvyku dávat na konec toho smajlíka? )
Roman Šula Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Já ne, a zrovna tam bych místo smajlíka dal tak tři vykřičníky...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Taky jsem se od srdce zasmál
Chronomag Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Ten billboard je fakt povedený. Přeci jen bych nerad sebe i server stěhoval do zahraničí
watch Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Uvidime, jak to dopadne. Doufejme, ze nam zadny Chronomag.COM nehrozi.
Mikina Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Pánové, cca z 15.stol. je staroněmecké přísloví, které praví " hlavně když je koryto, svině se už najdou ". Možno nalézt v encyklopedii přísloví. Myslím trefné pro dnešní dobu a svět.
Kocour Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Tiskové prohlášení: Důrazně popírám jakékoli vztahy s osobou Kočka. Kocour
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se