Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vsichni jsou svine a tech par cestnych vyjimek to bohuzel nevytrhne. Kradlo se za komunistu, kradlo se za ods, krade se za cssd a krast se bude treba i za zelenych. Takze je uplne jedno, koho tam hodite ;) Libi se mi, jak politici spolehaji, ze hnusne pocasi prilaka lidi k volbam misto na chalupy :D

Odesláno
  Lukáš napsal:
A bude kamenování (od někoho), ale já klidně napíšu, že jsem byl vždy, jsem a budu pro ODS!

Chválihodné, ale ODS je pro mě málo pravicová. Bohužel ale je to možná jediná jistá volba, protože US-DEU, byť jediná funkční liberální strana, dokázala tak sprasit volební reklamy, že snad přijdou i o to málo, co měla jisté. Přesto to risknu a dám jim hlas, stejně jako několik další lidí, které znám.

Odesláno

Nemám politiku nijak v oblibě a zastávám názor, že je to spíš takový šméčko pro lid, aby se moc nebouřil.

I přes to k volbám chodím pravidelně a výběr je vždy jednoduchý. Tj vybírám pro mne nejmenší zlo. Jelikož se zatím klátím více doprava tak mi to vychází také na ODS.

Unie svobody vypadala v počátcích slibně, ale pěkně to zamordovali a plno lidí zklamali.

Odesláno

Nový ministr

Na zasedání výkonné rady ČSSD povídá její předseda:

"Po volbách, které letos určitě vyhrajeme, budeme nominovat

na ministra financí pana kardinála."

Jeden novinář se ptá, proč zrovna pana kardinála.

"Pane, odpověď je zcela jednoduchá. Pan kardinál ví, kde je

Bůh a jenom Bůh ví, kam ODS zašantročila peníze našeho státu."

Odesláno

Pokud vím tak státní dluh nejvíce vzrostl za vlády ČSSD, bohužel nyní se pohybuje již u hranice 700 miliard korun a každou sekundou roste o dalších 380 Kč. Ono není tak těžké naslibovat, přidat státním zaměstnancům, atd., hlavní je si na to nepůjčovat!!!

BTW: Pobavil mě billboard Paroubka......"budeme za Vás pracovat"...no za mě určitě ne.

Odesláno
  Lukáš napsal:
Pokud vím tak státní dluh nejvíce vzrostl za vlády ČSSD, bohužel nyní se pohybuje již u hranice 700 miliard korun a každou sekundou roste o dalších 380 Kč. Ono není tak těžké naslibovat, přidat státním zaměstnancům, atd., hlavní je si na to nepůjčovat!!!

BTW: Pobavil mě billboard Paroubka......"budeme za Vás pracovat"...no za mě určitě ne.

když už jsme u toho billboardu, trochu na odlehčenou.....

Odesláno

Pánové, cca z 15.stol. je staroněmecké přísloví, které praví " hlavně když je koryto, svině se už najdou ". Možno nalézt v encyklopedii

přísloví. Myslím trefné pro dnešní dobu a svět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...