Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@Jehlan to se mi stalo několikrát .... jednou v místě bez signálu tak jsem projel v šechny cesty z toho místa do nejbližší obce jestli někoho nenajdu na cestě za signálem. Pak jsem jel zpátky a také to někdo obhlížel .. , já kolem něj prolítl pač jsem věděl že to už neni aktuální, uplně ho slyšim. :D ....

A jednou zase stopy po řešení zahladil sníh, tak to sem byl slušně nasranej že sem měl boty od bahna přitom by fakt stačilo kdyby to policie (která na místě byla večer předtím ) objela nějakou páskou.

Upraveno uživatelem zceyee
  • Like 1
Odesláno

Mladý se zrakvil na kole, zničeho nic mu skočil do cesty strom 🌲. Strom to přežil, mladý taky,ale malíček na ruce vykloubený a ještě zlomený. Přední kolo nekonečná osmička, celé nové 

IMG_20250726_113153.jpg

Odesláno

Prázdniny jsou zdrojem úrazů.

Průser je, že si bude utírat prdel levou, ta tě čeká v září malování hajzlu.

Odesláno

To buď ještě rád. Kéž bych takhle o prázdninách při svých nehodách kdysi dopadl já. Měl docela štěstí. 

Odesláno

Naštval mě borec, který si ode mě kupoval sluchátka Sordin, posílal jsem to zásilkovnou, což jsem avizoval předem, a po týdnu poslal SMS, že neumí otevřít Z-Box a ať to odeslání vymyslím jinak. Poslal jsem ho tam, kam patří. Teď čekám, jak mi tu zásilku zásilkovna vrátí, už je na výdejním místě, ale žádný kód mim nepřišel...

Odesláno

At si to necha presmerovat, kdyz neumi namackat 6 cisel na klavesnici uprostred krabice. Ale jestli je to na dobirku a je to starsi clovek, docela to chapu. Zasilkovna nema na boxu terminal a musi to zaplatit v aplikaci kartou.

Odesláno (upraveno)

Z-Box si zvolil sám, s dobírkou souhlasil a ozval se, až když už byl balík hlášený k doručení zpět ke mě. Věci jsou řešitelné, ale musí se řešit včas a ne ve 12:05... Proto mě to vytočilo, navíc komunikoval způsobem, že je to problém Zásilkovny a mám si zvolit jiný způsob odeslání. 

Upraveno uživatelem STRKKT
  • Confused 1
Odesláno
před 7 hodinami, STRKKT napsal:

Z-Box si zvolil sám, s dobírkou souhlasil a ozval se, až když už byl balík hlášený k doručení zpět ke mě. 

To jsou 3 dny ne? Zásilkovna má furt nějaký výpadky, bych se ani nedivil. Posílat lidi "kam patří" je většinou zbytečné, poslal bych mu to PPL na kamennou prodejnu a pricetl k cene tech 125 za doberecne, ale po tom poslani nekam se to bude tezko komunikovat hadam. 

Odesláno (upraveno)

Víte co, inzeroval jsem, že posílám skrze zásilkovnu, protože doby, kdy jsem byl ochotný se všem přizpůsobovat, jsou pryč. V podstatě jsem se rozhodl, že si na stará kolena nebudu komplikovat život nějakou jinou spedicí a zájemce na podmínky buďto přistoupí, nebo ne. Nabízím férový přístup, co slíbím, to splním. Zde navíc ještě za cenu, která byla na 1/3 retailu. Posílal jsem to v neděli, od úterý to bylo v Z-Boxu a v neděli mi napsal, že se do něho nedostal a se zásilkovnou nechce mít nic společného. Jenže to už jsem měl avízo, že zásilka se vrací. (A to opravdu přehlížím, že si přál, abych mu věc za dva tisíce odvezl 200 km k baráku. Prostě to zkusil, nevyšlo to a jedeme dál.)
Abych to možná doplnil, nebyl jsem na pána sprostý. Umím se vymezit i bez použití vulgarismů.
Na těch 115 korun, co jsem zaplatil, kašlu. Je to pro mě škola, příště budu chtít peníze předem. Spoléhat se na to, že to druzí lidé mají nastavené stejně jako já, to je blbost.

doplnění, upřesnění
Odesláno

Já jsem teď poprvé a naposledy v životě posílal zásilku na dobírku(zásilkovna).

Pošleš v pátek odpoledne. Ve středu to bylo na místě. Další středu si to vyzvedl a pak jsem 9 dní čekal na peníze ze zásilkovny.

Takže to bylo naposledy. 21dní 😀

Odesláno

Zásilkovna píše, že dobírku převede do 10 dnů. Žádná velká rychlost, ale pošta taky není žádná hitparáda s dobírkovou poukázkou. Většinou jsem prodával věci, které se musí předávat osobně, takže toto je pro mě v podstatě anekdotický zážitek.

Odesláno
Před hodinou, STRKKT napsal:

Víte co, inzeroval jsem, že posílám skrze zásilkovnu, protože doby, kdy jsem byl ochotný se všem přizpůsobovat, jsou pryč. V podstatě jsem se rozhodl, že si na stará kolena nebudu komplikovat život nějakou jinou spedicí a zájemce na podmínky buďto přistoupí, nebo ne. Nabízím férový přístup, co slíbím, to splním. Zde navíc ještě za cenu, která byla na 1/3 retailu. Posílal jsem to v neděli, od úterý to bylo v Z-Boxu a v neděli mi napsal, že se do něho nedostal a se zásilkovnou nechce mít nic společného. Jenže to už jsem měl avízo, že zásilka se vrací. (A to opravdu přehlížím, že si přál, abych mu věc za dva tisíce odvezl 200 km k baráku. Prostě to zkusil, nevyšlo to a jedeme dál.)
Abych to možná doplnil, nebyl jsem na pána sprostý. Umím se vymezit i bez použití vulgarismů.
Na těch 115 korun, co jsem zaplatil, kašlu. Je to pro mě škola, příště budu chtít peníze předem. Spoléhat se na to, že to druzí lidé mají nastavené stejně jako já, to je blbost.

Ja kupuju nebo prodavam kazdou chvili neco a tohle se obcas stane, nicmene jsou to vyjimky. Ovsem vyjimky ktereho cloveka dokazou totalne demotivovat. Kdysi sem prodaval svarecku na MMA elektrody za 2500, nejaka MEZ Broumov tezka jaxvine a zabirala misto jen  .. vola pan ze si prijede ze to ma 250 km .. a jestli mu ji necham za 1500,- ... rikam jo kdyz si prijedete mate ji za 1500 ... borec fakt prijel v nejakym touranu, prahy zrezle tak ze mely ostre hrany (kdyby ho na te 500km ceste zastavili tak to ma myslim o papiry), svarecku ktera mela asi 80 kilo hodil do kufru, nic nekurtoval s tim ze je to dobry .. pak chtel jeste 500 slevu, tak mu rikam ze bohuzel cena byla 1500 .... pak mi behem mesice jeste nekolikrat volal (x hodinove telefonaty), jeden byl o tom ze svarecka byla 2 faze čtyřkolik a byla na ni petikolikova zasuvka a modry vodic nebyl zapojeny a ze sem ho skoro zabil. Tak mu rikam ze pri prechodu na petikolik se zapojuji faze a ochranny vodic a ze modry zustava nezapojen a ze jsem to ja nezapojovala le kontroloval jsem to a ze je to spravne. Kdybych to vedel tak ji odvezu do šrotu kde by z ní ještě někdo měl radost.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Obecně v posledních letech cokoli prodávat je trauma. Chápu podezíravost kupujících, ale většinou je to zdlouhavá nikam nevedoucí komunikace a když už si člověk myslí že jako jo, tak přijde škemrání o slevu ze slevy.

Pak to vzdávám a vyhazuju nebo ukládám jako předměty pro budoucí generace.

Na druhou stranu mě to poučuje nekupovat každou píčovinu.

Odesláno (upraveno)

Tak tos jeste nenarazil na spravneho kupujiciho s tou slevou. Nedavno jsem prodaval grafiku co sem mel na bazosi za 2k z nejakeho stareho PC ..

.. nejdriv mi psal ze za 1600 ji vezme, pak neodpovedel, tak sem ji slevil na 1599, nasledne si zalozil email "vypocetnitechnik@seznam.cz" a pise "Dobry den je stale volna grafika?" .. - ano- .. "Slo by trosku jednat o cene? " .. -  Zkuste nabidnout. :) - .. "1000kc by bylo ideal kdy ma toto grazeni kdyby melo lepsi chlazeni tak bych klidne dal 1500kc+ Ale s timto chlazenim nabidnu 1000kc" .. - ale jo, 1089 vc zasilkovny poprosimna xxxxxxxxxx/xxxx a poslete udaje pro zasilkovnu, jmeno, tel., email, a na jakou pobocku dorucit. Dekuju - .. "Jsem ochoten poslat zalohu 200kc predem zbytek dobirka 900kc pri prevzeti baliku." ...

... dal nic .. pak napsal z jineho cisla zpravu (hadam ze je to stejny clovek dle zpusobu komunikace a take vzhledem k faktu ze byl snad jediny kdo mel o tu grafiku zajem ...). 

Screenshot_20250728_201855_Messages.thumb.jpg.54d80ee1358c4da4ceb59ad4072be010.jpg

.

.

myslim ze by mohl delat policejniho vyjednavace .. uplne to vidim "vsechny rukojmi zastrelim kdyz nedostanu prachy do hodiny" ..... "zastrelite ted dva a zbytek az dostanete penize, to by slo co myslite?" :D 

Grafika lezela na pobocce zasilkovny tyden, nekolikrat jsem mu psal jestli je vse OK, sem cekal ze ji poslou zpatky ale po tydnu vyzvedl s tim ze funguje a ze dekuje. Tak me fakt prekvapil, uplne sem cekal ze to nevyzvedne .. dokonce jsem byl i připravenej mu to odpustit. :D 

Upraveno uživatelem zceyee
  • Haha 1
Odesláno

Normálně prožívám dny plné slunce a pozitivních vibrací. To se teď trochu pokazilo. S Innogy jsem v květnu řešil přepis energií po zemřelé matce. Od té doby jí chodí z Innogy dopisy, zatím čtyři. V červenci jí strhli zálohu skrze SIPO a současně mi včera poslali upomínku, že dlužím platbu za červenec - na to stejné odběrné místo. Dnes jsem na její jméno převzal další dopis, kde je výzva k úhradě nedoplatku po zápočtu. Tak jsem jim zdvořile napsal, jestli to myslí vážně, protože je to celé v dědickém řízení, které nebylo ukončeno a navíc je zde platba za červenec, kterou si stáhli a o kterou to vyúčtování nebude sedět. A vyzval jsem je, ať jednu z těch dvou plateb sofort vrátí. 
Člověk si řekně Innogy, to je panečku firma. A přitom jsou zmatení jak nějaký start-up...

Odesláno (upraveno)

Je fakt, že máti poté, co byla někdy před pěti lety 4 měsíce ve špitále (od ledna), napsali, že má rozbité měřidlo, vyměnili ho a musí doplatit odhadovanou spotřebu za tu dobu, což bylo nějakých pět tisíc... Celou tu dobu bylo všechno vypnuté, běžela snad jenom lednička, nesvítilo se, netopilo se. A teď se braňte... Máti to tehdy vzdala.

upřesnění

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...