Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 6. 2020 v 21:22, tikzot napsal:

Oka, oka;-) ja to posuzuju jen jak to vidim odsud;-) a pusobi to tak jako placate ;-) Ale krasne je vsade tady - to je zasadni!

Rozšířit  

Ale tak je pravda ze se na to koukas z vysky, to je pak placate vsechno :) S tema horama, kde jsi, se Hvar asi fakt srovnavat neda. 

Odesláno

Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma.

Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-)

Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže.

Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat

https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/

Díky K

Odesláno
  V 17. 6. 2020 v 8:46, Klabrdon napsal:

Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma.

Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-)

Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže.

Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat

https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/

Díky K

Rozšířit  

Vem to...u Pavla je radost nakupovat...

Odesláno

Brzdy by to zaslouzilo lepsi. Ale jinak na ty kola ruzne na forech ctu celkem samou chvalu. Tak snad budes spokojeny :)

Odesláno
  V 17. 6. 2020 v 7:06, TLD napsal:

tikzot, strasne krasny fotky.

Ja tam trosku pojezdil loni na motorce a je to tam bozi. Jednou bych na kole rad jeste kousek nize a projet Velebit. Uzivej!!!

Rozšířit  

Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach,  chorvatsko je v tyhle casti tak krasny!

V 17. 6. 2020 v 7:12, Harwey napsal:

veru Biokovo je nadhera, uzivaj a fot!:)

Rozšířit  

Dakujem pekne;-)

V 17. 6. 2020 v 7:28, Jarett napsal:

V tý hospodě, co je cca v polovině cesty na Jur, “Vrata Biokovo”, byl dlouho chlapík, co si říkal Elvis, uměl česky, chodil s nějakou češkou z Loštic. Furt vzpomínal na tvarůžky, párkrát jsem mu je pak dovezl :) Několikrát jsme se tam cestou zpět propili, až do střízliva 🤣🤣

Rozšířit  

V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-))

Odesláno

Par fotek z dnesniho nizsiho reliefu, ale aj tak sem nastoupal skoro litr na 50 km, takze v 35 stupnich celkem rychta;-) krasny traily, jako vsade tady!

D3443D5A-0EE7-4700-8206-04A9A79829B8.jpeg

4C5CFD24-8685-4A5C-B780-E74A0EB1B614.jpeg

BE3E8F95-F419-4B4C-9103-040BEB820089.jpeg

7D8D4339-939E-40BA-9C28-F800FC95F071.jpeg

4271809E-F398-434A-80C5-73ECFD087EEA.jpeg

90B7BEC5-7D2A-4417-9CFB-A6A95D94D61A.jpeg

840758FD-45AF-4B15-9663-FF54C786A47F.jpeg

Odesláno

V 17. 6. 2020 v 20:06, Gustaf napsal:

Super a gratuluju. Ať slouží....

Btw, dostal si slevu?

Rozšířit  

Díky díky, těšim se na víkend až ho protáhnu pořádně 🙂

Dostal, nic velkýho jsem nečekal ale byl jsem spokojenej 🙂

Týpek je fakt pohodář, dobře jsme pokecali, nahodil mi tam pedály co jsem si přivezl, seřídil to,  dal mi ke kolu košík a flašku a tradá domu 🙂

Odesláno
  V 17. 6. 2020 v 19:51, African napsal:

Wow, hned bych do toho moře skočil po hlavě...krásný to máš :thumbsup_anim: 

Rozšířit  

Zdendo, dojedte sem, je tu fakt krasne a lidi sotva polovic! Ráj!

V 17. 6. 2020 v 20:01, Gustaf napsal:

Nádhera. Mají to nějak značený nebo jezdíš a hledáš cesty?

Rozšířit  

Znaceny to celkem je. Jezdim normal s mapy.cz, a komoot no a chce to trochu improvizace a obcas jako davam pesi trasy a pak me to vede takovejma turistickyma trasama nekdy uplne pro bike;-) 

Odesláno
  V 17. 6. 2020 v 19:21, tikzot napsal:

Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach,  chorvatsko je v tyhle casti tak krasny!

Dakujem pekne;-)

V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-))

Rozšířit  

Měli jsme tetu v Brele, tak jsme tam jezdili jak na chatu :D Když došlo na pitku, jsou Chorvati zdatnými soupeři, ale nebyl problém se domotat na barák ... ale naposledy jsem tam byl 2014, teta pak umřela a její synek je již nezbedný sysel, takže jezdíme jinam ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...