Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, tikzot napsal:

Oka, oka;-) ja to posuzuju jen jak to vidim odsud;-) a pusobi to tak jako placate ;-) Ale krasne je vsade tady - to je zasadni!

Ale tak je pravda ze se na to koukas z vysky, to je pak placate vsechno :) S tema horama, kde jsi, se Hvar asi fakt srovnavat neda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma.

Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-)

Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže.

Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat

https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/

Díky K

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Klabrdon napsal:

Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma.

Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-)

Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže.

Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat

https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/

Díky K

Vem to...u Pavla je radost nakupovat...

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, TLD napsal:

tikzot, strasne krasny fotky.

Ja tam trosku pojezdil loni na motorce a je to tam bozi. Jednou bych na kole rad jeste kousek nize a projet Velebit. Uzivej!!!

Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach,  chorvatsko je v tyhle casti tak krasny!

před 12 hodinami, Harwey napsal:

veru Biokovo je nadhera, uzivaj a fot!:)

Dakujem pekne;-)

před 11 hodinami, Jarett napsal:

V tý hospodě, co je cca v polovině cesty na Jur, “Vrata Biokovo”, byl dlouho chlapík, co si říkal Elvis, uměl česky, chodil s nějakou češkou z Loštic. Furt vzpomínal na tvarůžky, párkrát jsem mu je pak dovezl :) Několikrát jsme se tam cestou zpět propili, až do střízliva 🤣🤣

V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-))

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Gustaf napsal:

Super a gratuluju. Ať slouží....

Btw, dostal si slevu?

Díky díky, těšim se na víkend až ho protáhnu pořádně 🙂

Dostal, nic velkýho jsem nečekal ale byl jsem spokojenej 🙂

Týpek je fakt pohodář, dobře jsme pokecali, nahodil mi tam pedály co jsem si přivezl, seřídil to,  dal mi ke kolu košík a flašku a tradá domu 🙂

Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, African napsal:

Wow, hned bych do toho moře skočil po hlavě...krásný to máš :thumbsup_anim: 

Zdendo, dojedte sem, je tu fakt krasne a lidi sotva polovic! Ráj!

před 38 minutami, Gustaf napsal:

Nádhera. Mají to nějak značený nebo jezdíš a hledáš cesty?

Znaceny to celkem je. Jezdim normal s mapy.cz, a komoot no a chce to trochu improvizace a obcas jako davam pesi trasy a pak me to vede takovejma turistickyma trasama nekdy uplne pro bike;-) 

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, tikzot napsal:

Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach,  chorvatsko je v tyhle casti tak krasny!

Dakujem pekne;-)

V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-))

Měli jsme tetu v Brele, tak jsme tam jezdili jak na chatu :D Když došlo na pitku, jsou Chorvati zdatnými soupeři, ale nebyl problém se domotat na barák ... ale naposledy jsem tam byl 2014, teta pak umřela a její synek je již nezbedný sysel, takže jezdíme jinam ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...