nickolas Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 10 hodinami, tikzot napsal: Oka, oka;-) ja to posuzuju jen jak to vidim odsud;-) a pusobi to tak jako placate ;-) Ale krasne je vsade tady - to je zasadni! Ale tak je pravda ze se na to koukas z vysky, to je pak placate vsechno S tema horama, kde jsi, se Hvar asi fakt srovnavat neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma. Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-) Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže. Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/ Díky K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 37 minutami, Klabrdon napsal: Prodal jsem rubéčko protože mě to nějak teď na silnici netáhne a vybírám nový HT místo starýho spešla s nemorálním 3x9 co mám doma. Vybral jsem si Orbeu v hliníku, ale nejsou a jen tak nebudou :-) Dneska jsem mluvil s prodejcem a moc mi dorporučoval karbonovou co má skladem viz níže. Je nějakej důvod proč bych do toho neměl jít? :-) Odpolede tam jedu se podívat https://www.albie.cz/alma/orbea-alma-m50-2020/ Díky K Vem to...u Pavla je radost nakupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 5 minutami, Gustaf napsal: Vem to...u Pavla je radost nakupovat... Mluvil jsem s nim po telefonu a zdál se jako velkej sympaťák. Ty se s ním znáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 1 hodinou, Klabrdon napsal: Mluvil jsem s nim po telefonu a zdál se jako velkej sympaťák. Ty se s ním znáš? No... znám.... kamarád to není, ale kupoval jsem u něj už dvě kola...a je s ním super domluva a je neskutečně ochotnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: No... znám.... kamarád to není, ale kupoval jsem u něj už dvě kola...a je s ním super domluva a je neskutečně ochotnej Tak jo :-) Tak za hodku tam pojedu a uvidíme jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 2 hodinami, Klabrdon napsal: Tak jo :-) Tak za hodku tam pojedu a uvidíme jak to dopadne Tak se pak pochlub ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Brzdy by to zaslouzilo lepsi. Ale jinak na ty kola ruzne na forech ctu celkem samou chvalu. Tak snad budes spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Orbea je fajn mimo jiné v tom, že během vyjížďky nepotkáš pět dalších kol stejné značky. .. moje záložní Španělka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 12 hodinami, TLD napsal: tikzot, strasne krasny fotky. Ja tam trosku pojezdil loni na motorce a je to tam bozi. Jednou bych na kole rad jeste kousek nize a projet Velebit. Uzivej!!! Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach, chorvatsko je v tyhle casti tak krasny! před 12 hodinami, Harwey napsal: veru Biokovo je nadhera, uzivaj a fot!:) Dakujem pekne;-) před 11 hodinami, Jarett napsal: V tý hospodě, co je cca v polovině cesty na Jur, “Vrata Biokovo”, byl dlouho chlapík, co si říkal Elvis, uměl česky, chodil s nějakou češkou z Loštic. Furt vzpomínal na tvarůžky, párkrát jsem mu je pak dovezl Několikrát jsme se tam cestou zpět propili, až do střízliva . V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Par fotek z dnesniho nizsiho reliefu, ale aj tak sem nastoupal skoro litr na 50 km, takze v 35 stupnich celkem rychta;-) krasny traily, jako vsade tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Wow, hned bych do toho moře skočil po hlavě...krásný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Nádhera. Mají to nějak značený nebo jezdíš a hledáš cesty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Tak koupeno a rovnou otestováno Jedním slovem paráda! Jede fakt super, myslím že budeme kámoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 2 minutami, Klabrdon napsal: Tak koupeno a rovnou otestováno Jedním slovem paráda! Jede fakt super, myslím že budeme kámoši Super a gratuluju. Ať slouží.... Btw, dostal si slevu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 1 minutou, Gustaf napsal: Super a gratuluju. Ať slouží.... Btw, dostal si slevu? Díky díky, těšim se na víkend až ho protáhnu pořádně Dostal, nic velkýho jsem nečekal ale byl jsem spokojenej Týpek je fakt pohodář, dobře jsme pokecali, nahodil mi tam pedály co jsem si přivezl, seřídil to, dal mi ke kolu košík a flašku a tradá domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Pěkná Orbea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Designove paradni kolo teda, to vypada lip jak na tech produktovych fotkach. Preji furu spokojene naslapanych km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 48 minutami, African napsal: Wow, hned bych do toho moře skočil po hlavě...krásný to máš Zdendo, dojedte sem, je tu fakt krasne a lidi sotva polovic! Ráj! před 38 minutami, Gustaf napsal: Nádhera. Mají to nějak značený nebo jezdíš a hledáš cesty? Znaceny to celkem je. Jezdim normal s mapy.cz, a komoot no a chce to trochu improvizace a obcas jako davam pesi trasy a pak me to vede takovejma turistickyma trasama nekdy uplne pro bike;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 12 hodinami, tikzot napsal: Dekuju moc! Taky mam v planu toho tady zmáknout víc v pristich sezonach, chorvatsko je v tyhle casti tak krasny! Dakujem pekne;-) V ty hospode sem nekolikrat byl, je to velky jak hovado, toho Elvise sem tam pred tremi lety taky videl, ale nemel sem silu na to se tam zmrskat do strizliva, halt nejsem PRO jak ty Jarkuu;-)) Měli jsme tetu v Brele, tak jsme tam jezdili jak na chatu Když došlo na pitku, jsou Chorvati zdatnými soupeři, ale nebyl problém se domotat na barák ... ale naposledy jsem tam byl 2014, teta pak umřela a její synek je již nezbedný sysel, takže jezdíme jinam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se