Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, dan83 napsal:

Panove, resim kolo pro nasi "princeznu" a me pozadavky jsou MTB, kola 27.5, eSkovy ram, jednoplacka na Shimanu (Deore+), kotouce, vidle klidne pevna, vaha co nejmin.

Mate nejaky tip? Resili jste ted nekdo?

Diky

Mrkni tady: https://www.amuletbikes.cz/cs/k/juniorska-kola-27-5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je to tady... kluk zajištěn, první krabice tady, snad bude happy a tatínek to psychicky nevydržel a druhá krabice na cestě :punk: Po dlouhých letech opouštím Cannondejl family a po spolu s mým nejlepším parťákem letos okusíme British Columbia ride s Norkami 🤙 Děkuji kupko, jsi jedním slovem divoch 😁

DSC_5919~2.JPG

my22_fluid_fs_a1_green_chrome-03-xl.jpeg

143561-horske-trail-all-mountain-mtb-kolo-norco-fluid-fs-1-29-2023-green-grey.jpg

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Harwey napsal:

Jop, děkuji, s klukem pojedeme green line 🤙 Jen doufám, že se mu jeho bude líbit, ale znám jeho styl, tak snad jsme se trefili....

Odkaz ke komentáři

Parada kluci africky👍. Konecne mate poradny kola. A kanadsky jsou pro drsnaky a Vy jste nejvetsi co znam🤘. Uzivejte je a at delaji jen radost. 
Taky s prckem jezdime na ,,kanade". Canada never dies🤘🤘🤘

IMG_7810.jpeg

IMG_7808.jpeg

IMG_7392.jpeg

IMG_5962.jpeg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, TLD napsal:

Parada kluci africky👍. Konecne mate poradny kola. A kanadsky jsou pro drsnaky a Vy jste nejvetsi co znam🤘. Uzivejte je a at delaji jen radost. 
Taky s prckem jezdime na ,,kanade". Canada never dies🤘🤘🤘

IMG_5962.jpeg

Mega drsňáci jste spíše vy, když vidím jaký pecky si dáváte, hlavně prckové :punk: Jop ty kola vypadají opravdu férově za daný peníz, když člověk vidí co se kde s těmi bajky děje a recenze super.  Jakmile přijedeme z lyží, začnu ho klukovi dávat dohromady...potají 😎

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, African napsal:

Reklamoval jsi? Vždycky mě zajímá, jak takové to případy dopadnou... jelikož všichni dobře víme, jak se obchodníci v ČR k reklamacím staví ...asi takhle 🖕

Ahoj, ano.

Mám rád pořádek, tak jsem reklamoval takto:

- zavolal jsem jim předem

- poslal jim mail s fotkami tak aby bylo viditelné to, co mám na mysli, abych měl jistotu

- vyplnil jsem reklamační protokol

- zabalil balík a odnášel ho na Zásilkovnu

- vrátil se zpátky domů, když na mě manželka ze dveří mávala zapomenutým reklamačním protokolem

- rozbalil jsem balík vložil tam ten protokol a poslal...

Peníze zpátky na účtu cca do 14ti dnů. Teď si zkusím objednat nový a budu se modlit, aby měl lepší kvalitu zpracování.

J.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Joe75 napsal:

Ahoj, ano.

Mám rád pořádek, tak jsem reklamoval takto:

- zavolal jsem jim předem

- poslal jim mail s fotkami tak aby bylo viditelné to, co mám na mysli, abych měl jistotu

- vyplnil jsem reklamační protokol

- zabalil balík a odnášel ho na Zásilkovnu

- vrátil se zpátky domů, když na mě manželka ze dveří mávala zapomenutým reklamačním protokolem

- rozbalil jsem balík vložil tam ten protokol a poslal...

Peníze zpátky na účtu cca do 14ti dnů. Teď si zkusím objednat nový a budu se modlit, aby měl lepší kvalitu zpracování.

J.

Paráda, aspoň že bez keců vrátili prašule. Camelbak je super značka, ale je tak nějak obecně známo že se k nám vozí dost dvojkových nepovedených výrobků, takže je třeba si dát pozor. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...