TLD Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 rendyG, si pis Na prvni strane mam i najeke foto toho mojeho pekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Se to sem trochu stydím posunout. Po tom co jsi vytáhnul za skvost ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Jen vybaleno. Jeste nemá ani dofouknute galoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 2 hodinami, tikzot napsal: HT forever!!! Krása, co to je za kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Starsi Ghost Lector LC5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 3 hodinami, stratom napsal: Jen vybaleno. Jeste nemá ani dofouknute galoše Hoši, vy jste fakt magoři...a to jsem si o sobě myslel, že větší blázen se najde jen těžko :D. Ale závidím vám to v tom nejlepším slova smyslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Já jenom nechápu kde na tom jezdíte Tady u nás je to samá díra že by se do toho schoval středně velkej pes a provozovat tu toto si neumím představit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Tos řekl ty, o tý díře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Co je to za zámek, prosím? Ahoj Hradec nad Moravici Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 před 14 hodinami, stratom napsal: Jen vybaleno. Jeste nemá ani dofouknute galoše P Series je pecka! Jako u každé kozy na živo lepší než na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Pár dní teď jezdím na kostitřasu v okolí Kralického Sněžníku. Rána jsou tu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Dnešní výlet s mým o 30 let starším tátou co mi furt ještě dokáže ujet. Je tu krásně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Přátelé, rád bych si nechal poradit. Chtěl bych pořídit elektrokolo pro ježdění se 2 dětmi. Představu mám takovou, že jedno dítě v sedačce (vpředu nebo vzadu), druhé ve vozíku za kolem. Rád bych něco, na čem moc neprodělám až to budu chtít prodat - hádám že tak za 3 roky už budou obě děti jezdit samotné a kolo budu prodávat. Nepotřebuji aby to mělo terénní ambice, spíše něco jako taková nákladní mula. Koukal jsem třeba na TERN GSD, ale tam je bídná dostupnost a i ta cena je tedy trochu mimo mojí představu. Za každý tip budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 (upraveno) Jak máš velký děti? Doporučuju tende setup, na vozík se vyflákni:) Kolo nevim, vzal bych nejspíš něco jako Apache.. Upraveno 11. srpna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Dětem je 1 a 3 roky. Vozík preferuju, protože ta starší už trochu jezdí sama a s vozíkem mám možnost jí nechat unavit, gumicukama dát její kolo na vozík a jí dát spát do vozíku. Navíc se na vozík dá navěsit spousta věcí a má úložné prostory. A taky když už ho mám několik let koupenej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Jo tak. Na tom mym je prave supr, ze muze jet sama, pak ji za minutu pripojis zpet a tak dokola:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Apache má kamarád, jeho manželka už má za 2000 km druhou baterii a konektor... Kolo prostě náhodně nestartovalo... Takže měnili baterku, konektory apod. On 1500 km a motor hučel jak piliňáky... Teď má druhej... Sice vše řešeno zárukou, ale kolo má rok... Motor je čína (Bafang)... 2 kola vyšly zhruba na 100 tisic... Před časem tu někdo dával zanovní Specialized Levo za 40k... Díval bych tímto směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Micey, to mongoose je Tvoje? Pecka kolo, to byli casy a krasny biky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 jel sem na silnici a v rámci protáhování krku sem nečuměl a vlítnul tak ve třicítce do ďolíku, ne s hranama, ale v karbonovým ráfku dost divně vrzlo, křivej není, ale klidu mi to nedodalo, může to něco bejt, nebo by to mělo něco vydržet? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 (upraveno) double Upraveno 11. srpna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se