Zlý vlk Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Znám. Je to teď hrozně trendy, ale řekl bych pro moje použití nepraktický. Jsem spokojen se svou nacvakávací brašnou a neřeším, že to třeba není v souladu s poslední bikepackingovou módou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června @Zlý vlksem to myslel původně jako žert a teď to vypadá, že to myslíš vážně Já jezdím do práce na kole celoročně. Mám to cca 25 jedním směrem. Baťoh nevozim ze stejného důvodu jako ty. Za těch iks let jsem ještě nezažil takový teplotní rozdíl, že by to nešlo. To že může být ráno zkraje zima a odpoledne se můžu víc potit nezastírám. Co tam máš dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června (upraveno) @Zlý vlk koukam, mam tu bratrance. Loni jsem poridil Grada taky. Skvela geometrie predni vidlice. na horni ramove trubce mas navarky jako na kosik. Daji se do toho prisroubovat specialni tasky navrch. Jezdivam s tim jen na dovolene a vlastne taky docela natezko. Vozim kompletni prevleceni a 4 flasky. Obycejne narvu vsechno do dresu s dlouhyma rukavama a namotam na berany a predstavec, i prilbu. Pak jsem to prave vymyslel dat do kompresniho vaku a pomoci 2 gumovych popruhu se suchacema umistil presne dopredu navrch horni ramovy trubky. A fungovalo to skvele. Bohuzel na fotce to nemam, ale kdyz jde fotit tohle... Tady uz mam vsechno suchy odstrojeny a na sobe, pripraveny na sjezd ze strechy zase dolu Upraveno 14. června uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Koukam,ze ses jak ja a na vsechno narves platformy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Jojo, uz bych se zamcenej k pedalum na kole necitil bezpecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Tak to já mám přesně naopak. Když náhodou sednu na kolo bez nášlapů, mám strach, že z toho spadnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Jasne, platformy patri na horaka. A jak hezky se do nich ten teren zapise Ono je to hodne o obuti. Dneska si neumim predstavit uveznit nohu do boty, co nedejcha. Na platformy fiveten dela i takovouhle ponozku s podrazkou, a zalezi mi na tom vic nez na skvelym prenosu sily pres karbonovou skorepinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Platformy jsou best V práci dnes náročné, tak jsem Fluida v podvečer trochu protáhnul a vyčistil si headku Vidíte také to videjko rozmazané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Mně to přijde dobrý, nezdá se mi to rozmazaný. Pěknej sjezdík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června @African rozmazaný ne... točí se mi hlava spíš..ale to přikládám těm 5 pivům co mám v sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června dnes po práci k jazeru a späť, rovných 60 km na pohodu a iba na nealku (musel som ešte večer šoférovať) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června @furo jestli všechno dobře dopadne,tak za týden v sobotu ráno budem kolem jezera taky projíždět. Půl roční plánování se blíží ke konci. Kurňa, já se těším,to bude dlouhej týden:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 51 minutami, geometr napsal: Mně to přijde dobrý, nezdá se mi to rozmazaný. Pěknej sjezdík Takový na pohodu pokud neskáčou srnky přes cestu, mám ho rád, skládá se ze tří pasáží a tohle je defakto trochu svižnější dojezd... To Gustav: Právě že mám taky už nějaký to pivko, brýle jsem nechal doma a zdálo se mě to úplně rozmázlé celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Dnesni vylet pod Smrk. Dost fouka, ale jinak perfektni pocasi a svezeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Včera s mladým parádních 40km lesem kamarádovi na chalupu ...ani moc neremcal a pěkně dupal chlopak Já občas do kopců tedy také když jsem mu ulevoval od kola, ale nedal jsem to na sobě zdát ani boha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Chlapi, poradite? Ktory?https://www.sadesport.sk/focus-whistler-3-9-black-29_z16813/#31258https://www.kaktusbike.sk/maxbike-tana-pro#size=61435 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Focus nema pevny osy, maxbike ano. Takze maxbike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Joo v teto cenovce a vyberu Maxbike, take doporucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Dik, asi to tak bude. Ak niekto vie o nejakom takom obycajnom kusku do tych 800 evri, kludne si necham poradit. Podmienkami su vzduchova vidla, jednoprevodnik, ziadne kriklave farby a velkost L. Nic extra nejazdim, ziadne zjazdy. Len sa mi neoplati davat prachy do 13 rocneho ctm-ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se