Duke650 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Nejsem žádný e-bike hejtr, sám si jedno časem pořídím, ale faktem je, že se díky rozmachu elektrokol po silnicích pohybují i lidé, které by to jinak ani nenapadlo - a pak to končí například takto https://www.zdarskypruvodce.cz/senior-na-kole-nedal-prednost-autu-stret-skoncil-tragicky/?fbclid=IwAR1-iSBfWyf9ZT8RmwpgHrvkhmZ10Elgm5SQMO_q86e7_GKwhQCaK-9GFr8
odjinud Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Tak ono takhle jsem pred 14 dny malem autem sejmul jednoho mladyho nabusenyho cyklistu na fajnovym non-e-horaku. Z polnacky vjel cca metr do silnice a kdybych to rychle nestrhl, tak jsem mu minimalne urazil predni kolo. Pritom prehledny usek a rovina.
maama Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Taky nejsem e-hejtr. Lidi se cpou tam kam nemaj i bez elektropohonu:) Rodinky s minidetma, ktery vcera slezly z odrazedla, tatou a mamou na trekkingu s nosicema a s blatnikama, co vlajou 5-kilometrovou rychlosti na cernym singl sjezdu - napriklad. Ebajky- o vikendu jsem mel interakci s Polakem, co mel Kenevo expert. Dali jsme rec a obed -jezdi enduro a tohle si prej koupil, aby v bajkparcich nemusel cekat dlouhy fronty na lanovku. Proc ne. Bajk to je impozantni. Tohle by mi jako ebajk davalo smysl, ale musi tomu uplne chybet hravost - na tak dlouhy geometrii a jeste v tezkym provedeni. Musel jsem na nej dolekopcom cekat:) A co jsem vubec u toho Keneva nepochopil- proc se velikosti nejmenujou jako s, m, l, xl, ale s1, s2, s3-s5 A pritom jsou vsechny long jako krava.
Návštěvník Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 (upraveno) Před hodinou, maama napsal: A Romane, co bude s cannonem? Dela radost jinde Upraveno 18. srpna 2020 uživatelem Roman I.
maama Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 před 52 minutami, Roman I. napsal: Dela radost jinde Zamackl jsem slzu.
African Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 před 56 minutami, Roman I. napsal: Dela radost jinde Au, to muselo bolet Já když zjistil že na prvním kousku provařím při prodeji asi třicet litrů a ještě navíc jsem si k němu vytvořil osobní vzah, tak šel bez váhání do rukou mé ženy.....jestli to tedy chápu dobře, že jsi ho střelil.
spiderer Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Ano, Romanuv cannon uz si uzivam ja a jsem maximalne spokojenej zatim za sebou nemam zadny velky tury bo malo casu a fyzicka na pikacu, ale to se podda
maama Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Super, uzivej. Bodejt bys nebyl spokojenej. Desetikilovy celopero za rozumny peniz nepotkas kazdy den. Novy vubec.
Návštěvník Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 A je to venku. Spajdak je mladsi a o tretinu lehci. Tak mu kanonek slusi.
Murphy97 Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Jestli mu kola vydrzi co hodinky, za dva tejdny je tady v prodeji
spiderer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Murphy - uz davno ne nosim Apple watche a na Brajtle se doma prasi a mam je asi pul roku, Cartiery sly do sveta asi po 2-3 letech, stava se ze me stalej partner a nic jinyho nemam.. jen to kolo, tam vyladime nejaky doplnky a na jare to mozna doplnim o nejaky leftynovy HTcko a budu vysmatej az do konce zivota
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Tak to je chlapsky slovo. Nemam to zase sveta kraj, tak je na case udelat si za Tebou cyklovylet!
spiderer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 před 9 hodinami, maama napsal: Super, uzivej. Bodejt bys nebyl spokojenej. Desetikilovy celopero za rozumny peniz nepotkas kazdy den. Novy vubec. Deset kilo je moc az 10 zhubnu a naberu kondicku, muzeme to jeste poladit - moznosti jsou https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=101592
spiderer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Murphy - to zni jako plan, muzem nekdy vyrazit na vylet
maama Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 (upraveno) No k tomuhle celoperu prave to HTcko nepotrebujes:) A stahnout vahu scalpela pod 7 kilo, to cumim. kdyby nahodou prestal vyhovovat, zkus me, treba budu dobre naladen. Upraveno 19. srpna 2020 uživatelem maama
spiderer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 maama - neprestane, to kolo uz ted miluju to radsi prikoupim nez abych prodaval
vzduch Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Dám to sem. Pánové, dcerka roste. Pokud byste se někdo zbavoval MTB ve velikosti S, prosím o info. Biku zdar R.
tikzot Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Já mám velkou radost, junior začal jezdit na prvnim “velkým” kole a baví ho to a nebojí se, 3 roky a už to mrská;-))
Moty Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 trošku z druhé strany, nemáte někdo kontakt přímo na Superior, ideálně SZ díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se