kupko Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mam 2xht enduro, 1x trail fulla a ht me vic bavi... Jj, s Cube ma zkušenost Roura... Cube nechceš :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 jo, jeho anabazi jsem uz cetl na BF. Na druhou stranu tam bylo par lidi co bylo spokojenejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 jo, jeho anabazi jsem uz cetl na BF. Na druhou stranu tam bylo par lidi co bylo spokojenejch. Ano pouze pár :-(Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Ajaj, to byl for... Praska vsechno... Spis si vybrat prodejce, kterej se bude chovat ferove v pripade problemu... A na Cube budes jak Remy... To se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mozna je to cely blbost. Hlavne za ty prachy. Kdyz si vezmu ze nabeham 3x vic nez ted najedu na silnici..... ale kdyz vono je to tak pekny.....a kdyz tomu nerozumim, tak hlavni vec je, aby to vypadalo cool https://www.cube.eu/2021/bikes/mountainbike/fullsuspension/stereo-120/cube-stereo-120-hpc-slt-29-carbonnred/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Počkej, tos neřekl že máš rozpočet 100 tisíc . . . za to už se nechá člověk trochu rozmazlit . . . to jako zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Pockej, jak pise Tom, jako Cube za 100litru...to je jak kdyz koupis Octavku za 1.3mio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mozna je to cely blbost. Hlavne za ty prachy. Kdyz si vezmu ze nabeham 3x vic nez ted najedu na silnici..... ale kdyz vono je to tak pekny.....a kdyz tomu nerozumim, tak hlavni vec je, aby to vypadalo cool https://www.cube.eu/2021/bikes/mountainbike/fullsuspension/stereo-120/cube-stereo-120-hpc-slt-29-carbonnred/Hele, já jsem s Cube docela spokojenej, az na tu reklamaci. Mam na nem najeto cca 14 tis a v poho. Klidne bych do nej sel znovu. Taky byl za 96, nakonec jsem ukecal slevu, protoze jsem na nej cekal 5 mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 tak min. ohledne Cube ted PO real ich vim, ze nic nevim Nevadi, Jezula stejne jeste chvili neprijde, tak mam cas premyslet. @TLD- jakyho vyrobce muzes doporucit na karbon rafky? Na silnici mam Campagnolo a nedam na karbon dopustit. Ale zase silnice je jinej svet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 2 hodinami, Tom4 napsal: Počkej, tos neřekl že máš rozpočet 100 tisíc . . . za to už se nechá člověk trochu rozmazlit . . . to jako zase jo. co bys za ten budget koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Ajaj, tech firem je spousta... ja mam Industry Nine. Dnesni domaci skola... pekne hned rano telocvik.... pak prirodak a pak jak fotit v ramci vytvarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 21 hodinami, Jarett napsal: Přešel jsem z Dura-Ace Di2 na Sram Red AXS ... a zpět k mechanice Dura-Ace. Už bych zpět do elektriky nešel. Servis lanka je pro pitomce, servis čehokoli pod proudem naopak ... poslední co mě přesvědčilo byl rozhovor s Petrem Saganem, (na Roubaix vezl 2x mechaniku) u piva mi potvrdil co si myslím ... lanko je lanko Díky za zkušenost. Já jsem si právě říkal, že oproti lanku to bude více či méně bez-údržbové. Ale uznávám, že když se tam něco pokazí, tak to prostě člověk sám dohromady nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 14 hodinami, Ajaj napsal: co bys za ten budget koupil? Bianchi Methanol na pevným rámu, model 2020 je přesně za 100 nebo o něco levněji Canyon CF7 2021 nebo o něco dráž Trek Supercaliber 9.7 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 41 minutami, jsiska napsal: Díky za zkušenost. Já jsem si právě říkal, že oproti lanku to bude více či méně bez-údržbové. Ale uznávám, že když se tam něco pokazí, tak to prostě člověk sám dohromady nedá... My jsme hlavně na závodních kolech řešili vodu, u profi týmu je to asi jedno, ale jinak ne. Do rámu se ti voda vždycky dostane a zrovna Shimano pak dělá problémy, protože kontakty kolem baterie rády oxidují a pak z ničeho nic neřadíš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Jojo, takhle by ten home office šel. Akorát by člověk neřekl, kolik může bejt pod tim listim klouzavýho bahna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Taky sem se byl v obědové pauze projet ale sesedávat se mi nechtěloSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 To mně se taky nechtělo, sesedlo mě to samo a když už jsem byl dole..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Hraju si s myšlenkou prodat třeba za 25k mého fulla Canyon Nerve AL 6, starého cca 4 roky a poohlídnout se po něčem jinde to kolo mi nevadí ničím, ale asi bych chtěl zkusit 29 Je to vůbec rozumný? Ten bike větší cenu nejspíš nemá, full na hliníku, ale pak mě bude čekat anabáze s vybíráním biku nového a na to se těším točím se v kruhu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 To máš na 27,5? Ve velikosti kol už nějakej zásadní rozdíl neni, spíš bude v modernější geometrii a hlavně, jednopřevodník je lahoda.. Blbý je, že ten Canyon už prodáš za málo, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se