JakubS Odesláno neděle v 10:23 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:23 před 2 hodinami, milomac napsal: Z prdele klika, že je upozornila 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno neděle v 13:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:24 Napsali upozornila a možná, že si ty kanální kliky nakonec i odnesla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno neděle v 13:49 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:49 (upraveno) Mistake Upraveno neděle v 13:51 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno neděle v 16:16 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:16 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno neděle v 18:48 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:48 To je tedy cinický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno neděle v 18:54 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:54 Znám pár chemickejch fórů, ale bojim se reakcí. 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno pondělí v 01:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 01:32 Když je laborantka v jiném stavu, neznamená to automaticky dobrou zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pondělí v 06:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:32 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno pondělí v 08:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:41 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno pondělí v 09:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:14 před 14 hodinami, vojt napsal: Znám pár chemickejch fórů, ale bojim se reakcí. Zcela vážně jsem měl včera večer rozepsanou odpověď a až pak pochopil. 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno pondělí v 14:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:13 před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Zcela vážně jsem měl včera večer rozepsanou odpověď a až pak pochopil. Takze je to pravda, hm .. https://paulgraham.com/writes.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pondělí v 15:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:29 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno pondělí v 20:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:17 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Zcela vážně jsem měl včera večer rozepsanou odpověď a až pak pochopil. Taky jsem chtěl odpovědět, ale pak jsem si řekl, že tu nebudu oxidovat. 3 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno pondělí v 21:18 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:18 1 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno úterý v 18:12 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:12 jj, rozdělování slov je důležité: Dnes sestavíme program na večer Dnes se stavíme pro gram na večer 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno úterý v 21:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:09 Příkladů je spousta i k té čárce ve větě.Milost udělit, nelze popravit.Milost udělit nelze, popravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno úterý v 21:30 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:30 Otázka na Rádio Jerevan "Slyšel jsem, že v Polské lidové republice musela jedna továrna odstranit transparent, na němž bylo napsáno: "Pracujeme raději pro deset Rusù, než pro jednoho Američana". “Mùžete to vysvětlit?" Odpověď Rádia Jerevan: "Vysvětlení je jednoduché. Jednalo se o továrnu na výrobu rakví." 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno včera v 11:12 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:12 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno včera v 15:33 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:33 Těžký úděl OSVČ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno včera v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 16:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se